Kukas tietää, mikä päivä tänään on? Ehkä tämä kuva auttaa:

 

Photobucket

 

Tänään on tosiaan kaksi vuotta kulunut siitä, kun loin Iinan, aika huimaa! Ilolienten kaksivuotis synttäreiden kunniaksi minulla on nuha, voi kuinka hienoa. .--D Muokkasin tuon kuvan muuten kokonaan gimpillä, opin koko ajan lisää sen käytöstä. .-D

Muutamilla tarinoilla on tehty viime aikoina kyselyjä, ja minä julmana varastan idean, kheh. .-D Toivon nyt teiltä lukijoilta palautetta tästä toisesta vuodesta. .->

Toisen vuoden aikana...

  1. ...ei ehtinyt olla yhtäkään perijä-äänestystä, vaan Petran "hallinta-aika" on kestänyt aika pitkään jo. .--D Siispä kysynkin, ovatko Iloliemet jumahtaneet liian paikoilleen? En hirveästi tykkää tehdä aikahyppyjä, mutta tällä menolla yhdestä sukupolvesta tulee hiirmusti osia.. Joten toivoisitteko enemmän aikahyppyjä, vai jatketaanko hitaasti etenevällä kerronnalla? .-)
  2. ...ilmestyivät osat 36-50, vauhti on vähän hidastunut ensimmäisestä vuodesta, mutta laatu parantunut. ,-) PNG-kuvat, kirjoitus ja lavastukset, näistä olen kovasti saanut kehuja kommenteissanne. .-3 Kysymys liittyisi juuri noihin osiin, haluaisin kysyä, mikä osa/tapahtuma on jäänyt mieleenne parhaiten? Ja koska kukaan hullukaan ei muista osia ulkoa, olen tehnyt pienet tiivistelmät osien tapahtumista:
    -36: Uuno kutsui yksityiskoulun rehtorin vierailulle, mutta Jessika ja Juulia eivät olleet kovinkaan innoissaan yksityiskouluun menemisestä, joten tytöt päättivät tehdä kaikenlaisia kepposia rehtorin vierailun aikana, jotta välttyisivät kammo-koululta. Se ei kuitenkaan auttanut, sillä rehtori oli hilpeä sim, ja otti mielellään Jessikan ja Juulian kouluunsa.
    -37: Juulia ja Jessika menivät ensimmäistä kertaa uuteen kouluun, ja tyttöjä jännitti kovasti yksityiskoulun korkea taso, oppimisvaikeuksista kärsivää Jessikaa varsinkin. Opettaja piti kovasti Iloliemen tytöistä, mutta luokan lissukaksikkoa, Jonnaa ja Fionaa ärsytti.
    -38: Jessika ja Juulia nimettiin opettajan lellikeiksi, eivätkä tytöt pitäneet siitä. Niinpä he keppostelivat opettajan nähden, mutta huumorintajuinen opettaja vain nauroi Ilolienten tyttöjen hupsutuksille. Myös Jessikan oppimisvaikeudet tulivat lopulta ilmi. Petra kävi pitkästä aikaa katsomassa susiystäviään, mutta siellä hän kohtasi ikävän yllätyksen. Pieni sudenpentu oli ammuttu, ja sekä sudet että Petra olivat vihaisia ammuskelijalle.
    -39: Kolulta tuli kirje Petralle ja Uunolle, ja lopulta hekin saivat tietää Jessikan oppimisvaikeuksista. Varsinkin Uunon oli vaikea sulatella sitä, ettei hänen tyttärensä ollutkaan kympin oppilas. Riidat riepottelivat milloin keidenkin perheenjäsenten välillä, mutta loppuhuipennus oli kuitenkin se, kun Petra suutuksissaan paljasti Uunolle olleensa ihmissusi vuosia sitten.
    -40: Petra lähti kesken riidan ovet paukkuen kotoa, ja hän suunnisti susien luokse metsään, vaikka vauvan laskettu syntymä aika lähestyi koko ajan. Metsässä Petra pakeni susien kanssa salametsästäjiä, mutta pahaksi onneksi Petra kompastui ja loukkasi jalkansa vieriessään syvän kuopan pohjalle. Eikä siinä vielä kaikki: Petran synnytys käynnistyi keskellä pimeää metsää, eikä hän saanut hälyytettyä mitenkään apua. Onneksi Uuno oli lähtenyt etsimään Petraa, ja hän ehti juuri parahiksi näkemään Jenna-vauvan syntymän. Kaksi synnytystä Uuno oli missannut, mutta tämän hän näki, ja olikin siitä ylpeä! Riidat sovittiin, ja kaikki palasivat terveinä kotiin.
    -41: Jessika sai rehtorilta, Armakselta tukiopetusta, ja vähitellen tyttö huomasi ihastuneensa opettajaansa. Jessikan yllätykseksi tunne oli molemmin puolinen, ja sovittiin, että kun Jessika menisi yliopistoon, voisivat he alkaa seurustella. Loppu osa menikin sitten kasvujen ja opiskelun merkeissä, sillä Uuno halusi tyttöjen saavan monta stipendiä.
    -42: Osassa päästiin kurkistamaan Juulian balittiharrastuksen pariin, jolloin selvisi, ettei balettitunneilla ollutkaan niin mukavaa mäkättävän opettajan vuoksi. Juulian ollessa pukuhuoneessa saapui paikalle toisen tanssiryhmän väkeä, ja Juulia meni uteliaisuuttaan seuraamaan heidän harjoituksiaan. Juulia innostui toisten tanssista.
    -43: Juulia tapasi Veikko-nimisen pojan, ja ihastusta oli heti ilmassa! Juulia ei kuitenkaan uskaltanut tehdä aloitetta, mutta "onneksi" Jessika sai Juulian kertomaan ihastuksestaan, ja hän päätti auttaa siskoaan Veikkoon tutustumisessa. Jessika kutsuikin Veikon uima-altaalle, ja teinit viettivät siellä mukavia hetkiä, mutta Juulian ja Veikon välit eivät kuitenkaan lämmenneet.
    -44: Jessikan ja Juulian yliopistoon lähtö lähestyi, ja niinpä tytöt päättivät järjestää bileet ennen kampukselle suuntaamista. Juhlien aikana Juulia ja Veikko saivat jutella, ja yksi suukkokin vaihdettiin, mutta suhteeseen ei kuitenkaan ryhdytty, sillä kumpikin suunnistaisi eri yliopistoihin. Jessika puolestaan odotti innoissaan yliopistoa, sillä Armashan oli luvannut, että siellä he voisivat aloittaa seurustelun.
    -45: Juulia ja Jessika saapuivat yliopistolle, ja saivat kauhukseen huomata joutuneensa samaan asuntolaan lissujen, Jonnan ja Fionan, kanssa samaan asuntolaan. Jessikan mieltä se ei kuitenkaan lannistanut, sillä hän odotti innolla Armaksen tapaamista. Armas halusi kuitenkin pitää matalaa profiilia, mikä vähän harmitti Jessikaa. Juulia puolestaan haikaili Veikon perään ja tuskaili tanssi- ja opiskelu aikataulujen kanssa. Aivan osan lopussa Petran sisko, Lilja saapui hengästyneenä Ilolienten talon ovelle kertoen Essin kadonneen.
    46: Salapoliisi-jutuista kiinnostunut Jenna innostui Essin katoamisesta, ja rupesi omin päin selvittämään asiaa. Petra kuitenkin sai tytön kiinni yövalvonnasta, ja lopulta Jenna, Petra ja Lilja suunnistiva Maija luokse tutkimaan tapausta. Lopulta päädyttiin sellaiseen ratkaisuun, että Essin kirjoittama lähtöviesti olisi väärennenetty. Lilja soitteli kaikille Essin tutuille kysellen Essistä, mutta kukaan ei tiennyt mitään. He soittivat myös Essin ex-poikaystävälle, Anssille, joka ilmoitti ettei tiennyt Essistä mitään. Puhelun aikana selvisi kuitenkin, että Anssi oli lentokentällä lentokurssilla. Tutkimuksen päätettiin jättää poliisille. Juulia tuskaili kahden tanssiryhmän kanssa, hän oli baletin lisäksi aloittanut toisenlaisenkin tanssin. Jessika puolestaan haaveili Armaksestaan eikä huomannut ollenkaan, miten eräs Iiro katseli häntä.
    -47: Jenna ei edelleenkään antanut Essi-asian olla, ja lopulta Petra, Lilja ja Jenna päätyivät lentokentälle Anssia tapaamaan. Selvisi kuitenkin, ettei lentokentällä pidetäkään lentokursseja, kuten Anssi oli puhelimessa väittänyt. Lilja ja Petra ajattelivat Anssin erehtyneen paikasta puhuessaan kurssistaan, mutta Jenna haistoi palaneen käryä. Kierreltyään lentokenttää Jenna löysikin yllättäen salaoven, joka johti pimeään käytävään. Jenna lähti tutkimaan paikkoja, ja hänen yllätyksekseen käytävässä liikkui muitakin kuin hän.
    -48: Jenna seurasi toista käytävässä olevaa simiä, joka johdatti hänet lopulta oven salaisen oven luo. Oven takaa paljastui huone, ja salakuunnellessaan Jenna sai selville, että Essiä pidettiin siellä vankina. Essin kaappaajina olivat toimineet Anssi ja Jenna-niminen varas, joka oli katkera Essille vanhoista jutuista. Varkaan ja Anssin välille tuli tappelu erimielisyyksistä, ja lopulta Anssikin joutui tyrmään Essin seuraksi. Anssi selitti tilanteen Essille, ja nainen päätti antaa anteeksi kaappaamisen Anssille. Jenna pudotti huomaamattaan pappa-purkin, jolloin varas näki hänetkin, ja nyt tyrmässä olikin jo kolme simiä, jotka varas aikoi lopullisesti vaimentaa. Kolmikko pääsi kuitenkin pakenemaan, mutta kesken pakomatkan varas yllätti heidät.
    -49: Jenna, Essi ja Anssi pelkäsivät loppunsa koittaneen, mutta viime hetkellä poliisi saapui paikalle, ja kaikki päätyi lopulta hyvin. Huolimatta Anssin tökeröstä käytöksestä, päätti Essi antaa Anssille toisen tilaisuuden, ja pari palasi yhteen. Uuno järkyttyi Jennan salapoliisi-leikeistä, ja vangitsi lellikkinsä taloon koska pelkäsi, että Jenna joutuisi uudelleen vastaavanlaiseen vaaralliseen tilanteeseen. Jenna kuitenkin karkasi kotoa, ja päätyi lopulta vaihto-oppilaaksi Alismaahan. Jessika ja Juulia yllättyivät todella, kun Roosa-niminen sim saapui heidän yliopistolleen ja ilmoitti tulleensa Jennan tilalle. Lisäksi Juulialle selvisi Jessikan ja Armaksen suhde.
    -50: Juulialla ja Jessikalla oli kädet täynnä töitä, kun heidän piti järjestellä Roosan asioita. Iloliemien siskosten lisäksi Roosa tutustui myös Iiroon. Jessika ei ollut kovinkaan innoissaan Roosasta, koska joutui perumaan Armaksen tapaamisia. Pahaksi onneksi Jonna sattui salakuuntelemaan Jessikan puhelua, ja keksi ilkeän idean...
  3. ...aloin lisäillä osiin osanlukumusiikkeja. Mitä olette niistä tykänneet? .-D Onko ollut tuttuja biisejä? Onko joku biisi jäänyt erityisesti mieleen? Ärsyttääkö, kun Backstreet Boysia on ollut niin usein musiikkina? Kaikki biisit löytyvät siis tuolta sivulaatikosta. .-) Voitte myös laittaa ehdotuksia, jos mielessänne on johonkin osaan sopiva biisi mielessä. Koitan sitten jossain välissä ehtiä kuunnella niitä. .-> Ja sellainenkin olisi mahdollista, että voitte kertoa jonkun lempilaulunne "juonen" minulle, ja sitten joskus tulevaisuudessa koitan soveltaa niitä osiin musiikeiksi. ,-)

Noniin, en piinaa teitä enempää kysymyksillä, nyt saatte vapaasti kommentoida. .-D Noiden tiivistelmien teossa kesti kauhean kauan, kello on jo 1.30. .---D Laitan kuitenkin tämän kirjoituksen julkaisu ajan 1.9. puolelle, sillä silloinhan nämä synttärit oli. .-D Minulla olisi ollut synttäreiden kunniaksi pari muutakin ylläriä, mutta julkaisen ne joku toinen päivä, nyt haluaisin nukkumaan.. .-P 

Katso myös tämä!!