Iloliemet ovat olleet aktiivisia jo viiden vuoden ajan! Tosin tuo aktiivinen taitaa olla väärä sana päivitystahdin hitauteen nähden.. Mutta kuitenkin, nyt juhlitaan!

E14eLmv.png

Viisi vuotta tämän projektin kanssa on hujahtanut hurjan nopeasti, ja tätä on välillä vaikea ymmärtää. Tuntuu kuin vasta ihan vähän aikaa sitten olisin pelannut Iinan neljähenkisellä lapsikatraalla yliopistoa, vaikka nyt ollaankin jo muutama sukupolvi edempänä. Perijämme Jarno veljineen edustaa neljättä sukupolvea, ja lupaan että viidennestä sukupolvesta nähdään ainakin yksi jäsen tämän vuoden aikana! Sitten ollaankin jo puolessa välissä, että pitäisi olla vielä toiset viisi vuotta edessä ennen kuin päästään loppuun asti. .-D

Valmistelin suuren osan viikonlopusta Iloliemien synttäreiden kunniaksi taas pientä ekstraa. Toivottavasti tykkäätte! Ohjelmassa olisi luvassa:

Toivottavasti tässä riittää hetkeksi viihdykettä Ilolienten synttäripirskeissä. .-) Kiitos kaikille vuoden aikana mukaan tulleille lukijoille ja tietenkin myös heille, jotka ovat jo pidemmän aikaa Iloliemiä seuranneet!