Photobucket

Aivan uskomatonta, Iloliemet täyttivät tänään 1.9 ekan vuotensa! Loin Iinan tasan vuosi sitten, ja otin kaikki kuvat ensimmöistä osaa varten sinä samana päivänä. Ensimmäinen osa ilmestyi kuitenkin vasta 6.9 pienien ongelmien vuoksi. Silloin en osannut käyttää vuodatusta, hyvä kun edes sain jonkun sivupohjan hankittua! Ah, kyllä minulle jäi hyvät muistot siitä päivästä; lintsasin silloin koulusta, loin Iinan, ja tosiaan kuvasin ensimmäisen osan. Olin juuri edellisenä päivänä ladannut simeille korvaavat ihot ja -silmät. Iina pääsi niitä sitten ensimmäisenä käyttämään. (: 

Tämän ensimmäisen vuoden aikana Iloliemet ovat päässeet kolmanteen sukupolveen, ja perijöitä on ollut kaksi, kantamamma Iina, sekä Petra. Eipä ole mikään maailman nopein etenemis vauhti, mutta tarkoituksenani ei olekaan tehdä tätä mahdollisimman nopeasti sinne kymppi polveen asti, niin, että kaikki osat ovat pelkkä kuvasarja lasten syntymästä ja kasvusta jne. Tykkään todella tehdä Iloliemiä, ja teen sen mieluummin hitaasti, kuin nopeasti hutaisten. Esimmäisen vuoden aikana sain kirjoittua 35 osaa. Saa nähdä, montako osaa Iloliemen kaksi vuotis synttäreillä onkaan...

Olen huomannut kirjoitus taitojeni parantuneen, kun lukee vaikka osan 1 ja 35 huomaa varmasti eron. :D On myös tosi jännää, miten monta lukijaa Iloliemi on saanut kasattua! Vuodatuksen tilastojen mukaan sivulla käy päivittäin n. 20 lukijaa. :)

Lopuksi haluan vielä sanoa pienet kiitokset. Ensinnäkin kiitos konelleni, joka on jaksanut pyörittää simssiä. Onhan meillä välillä ollut erimielisyyksiä, mutta minä olen aina koneen saanut suostumaan juttuihini. :D Kiitos myös isilleni, joka osti koneen, simssin, ja keksi Iloliemien sukunimen :D Kiitos vuodatukselle, jonne Iloliemiä olen rustaillut. Ja parashan säästetään aina vikaksi: Aivan valtava kiitos teille kaikille ihanille lukijoille!! Ilman teitä, ja kommenttejanne en varmaan tekisi tätä. <3

Ja tähän loppuun kerron vielä seuraavan osan tilannetta: eli siis, kaikki kuvat on, mutta niiden järjestely on pahasti kesken, ja kirjoittaa en ole ehtinyt vielä ollenkaan. Mutta osa ilmestyy sitten, kun vaan saan järkättyä aikaa sen tekoon. :)