Viimeinkin joulukuu alkoi, ja sen kunniaksi on uuden osan aika! .-) Ihanaa ajatella, että muutaman viikon päästä saa loikoilla taas kotona ja viettää joulua. .-) Syksy on mennyt todella vauhdikkaasti! Minulla on ollut osa jo jonkin aikaa valmiudessa, mutta ei ole ollut sopivaa aikaa julkaista sitä. Taikapölynkin uusi osa on lähes valmis, mutta pidän sitäkin koneellani jonkin aikaa. .-)

Seuraavaksi vuorossa muutama ilmoitus:
Tein 
Simsseilyihin  joulukalenterin, menkää ihmeessä katsomaan, jos kiinnostaa. .-) Päivittelin myös linkkilistaani, ja sieltä tuli poistettua aika läjä tarinoita, jotka olivat loppuneet tai jatkoa ei ollut tullut aikoihin.  Ei kannata kuitenkaan hätääntyä, jos tarinasi puuttuu listalta, kun teet uuden osan, lisään sen sitten takaisin. .-) Perijä-äänestykseen tuli ihan mukavasti ääniä, vaikka aiempien kokemusten perusteella odotin enemmän äänestäjiä, mutta teidän lukijoiden kanta tuli kyllä hyvin esiin tälläkin äänimäärällä, eli perijäksi tuli Juulia! .-)

Pitemmittä puheitta katsokaapa kommenttiinne vastaus ja nauttikaa osasta. .-)

Vastaukset viime osan kommentteihin:

trukkentuk kirjoitti:
En ymmärtänyt ihan äänestyssysteemiä, mutta annan suuremman ääneni Juulialle. Argh, nuo lissut! Olisipa Roosa jäänyt sen verran kuuntelemaan, mutta ymmärtäähän tuon. Ei ole aina helppoa olla teinityttö. :'D Toivon kuitenkin että kaikki saadaan sovittua ennen kuin Roosa palaa Ala-Tuuheloille. Ja kenties elättelen pientä toivonkipinää siitä, että myös lissut saavat jotenkin asiansa sovittua Iloliemien tyttöjen kanssa. 
Karmivaa muuten, miten pelisi Iiro muistuttaa, tai pikemminkin on kaksoisolento erään oikean elämän kaimasta, joka vähän aika sitten sekoitteli "tyylikkäästi" kaverini suhteita. :'D Vaikka eihän Iiro sinänsä tässä sekoittele niitä, mutta ymmärsit varmaan. Ehkä. 
Oliko osa lyhyt, vai kuvittelinko? Kenties upposin jo juoneen niin etten huomannut päässeeni loppuun. Oikein hyvä osa oli. :')

Vastaus: Äänestyssysteemi on tosiaan hieman hankala, mutta etköhän pääse siinä joskus mukaan LC:een edetessä. .-) Ymmärsin kuitenkin kommentistasi, kummalle halusit antaa kaksi pistettä ja kummalle yhden. .-) Roosan olisi tosiaan kannattanut jäädä kuuntelemaan, mutta hän lähti paikalta liian aikaisin. .-/ Yun sanoi minulle, ettei hän tarvitse Roosaa takaisin, joten hän jää asumaan samaan maahan Iloliemien kanssa. .-) Tietysti olisi hyvä saada asiat sovituksi! Todella hyvä huomio myös, että Iloliemien ja lissujen pitäisi sopia! .-D En ole itse edes tajunnutkaan moista, mutta kun sen sanoit tuli sellainen "Tuossahan on järkeä" -olo. .-D Ei kuulostanut viisaalta, mutta laitan asian harkintaan. .-> Hui! Jännää, että simssissäni on samantapainen heppu kuin sinun oikeassa elämässäsi! .-D Hieno homma! Tuo osa oli hiukan normaalia lyhyempi, sillä minun piti saada seuraavan kohtauksen kuvat kokonaisuudessaan tähän osaan. .-D Hyvä huomio kumminkin. .-> Kiitos kovasti kommentistasi! .->



Xerlian (Raandom) kirjoitti:
Hmm, annan näin aluksi 2 pistettä Juulialle, ja 1 Jessikalle : ) Juulia vain enemmän ikäistensä kansa, kun taas Jessika Armaksensa : D Tai tokihan asia saattaa muuttua, mutta silti. 
Toivotaan, että Roosa ja Iloliemet saavat asiansa selvitettyä : ) Ja toivotaan, että lissut saavat jotenkin kunnon opetuksen. Silti käy vähän sääliksi Iiroa, kun Jessika sen noin tyrmäsi, mutta eipä ollut Jessikan vika. Toivotaan, että kaikki päätyy parhain päin : ) Minulla alkaa olla jo pian kiire pakkaamisessa, joten taidan nyt mennä : D Oli vain pakko lukea tämä osa nopeasti. Jatkoa taas kunhan kerkenet : ) Ja tietenkin hyvä osa niinkuin aina : )

Vastaus: Yliopistoa tosiaan on vielä ihan mukavasti jäljellä ja juonikäänteet puolessa välissä, että jotkin asiat saattavat vielä muuttua. Halusin kuitenkin pitää perijä-äänestyksen hyvissä ajoin, jotta pääsisin heti pelaamaan arkielämää Iliksillä yliopiston jälkeen. .-) Peliaikaa kun on kurjan vähän. .-/ Olisi tosiaan hieno juttu, jos asiat saataisiin sovituksi, mutta katsoo nyt, miten teen. .-) Haa, lissut tosiaan ovat ilkeitä ja opetuksen ansaitsisivat! Iirolle kävi tosiaan ikävästi, mutta eiköhän poika siitä vielä nouse muiden onnellisten sattumien ansiosta. .-) Kiitos, toivottavasti jonkin sortin matkasi onnistui hyvin. .-D



Jellu kirjoitti:
Voi Roosa :( Älä kuuntele lissuja, ne on tyhmiä!
Hyvä osa, joka oikein imi minut ruudun ääreen :D
Annan 2 ääntä Juulialle ja 1 Jessikalle

Vastaus: Harmi tosiaan, ettei Roosa tiedä lissujen kaikkia puolia. .-/ Voihan kuitenkin olla, että Roosa saa sitten hyviä ystäviä lissuista, jos muu ei auta. .-) Ihana kuulla, että pidit osasta!



Ebby kirjoitti:
Äänestämpäs tässä heti alkuun etten unohda :D Oonkin jo oottanut tätä äänestystä! 2 ääntä annan Juulialle (oli varmaan arvattavissa jos muistat mun kommenteissa sen että oon monesti sanonut Juulian olevan lempparini :D) ja luonnollisesti yksi ääni Jessikalle :)
Voi ei, nyt ne lissut sitten viimein onnistu! :D tai no eihän niiden tarvinnut melkei mitään tehdä kun Roosa tuli itse kuuntelemaan :D Toivottavasti Roosa kuitenkin jättäytyy niiden porukasta ja saa asiat solmittua Ilolienten tyttöjen kanssa. Ärsyttävää kun Roosa ei saanut itse edes vastata vaan lissut hoitivat sen hänen puolestaan. Olisi kiva jos lissuille tuli keskenään riitaa, Jonna kuitenkin tuntuu olevan se määräilevämpi. Kumpa Roosa unohtaisi Iiron ja löytäisi jonkun kivemman, Iirokun tuskin kiinnostuu Roosasta jos se ei hyväksynyt Jessikalta saamia pakkeja :D Olisi kyllä kiva nähdä Jessikan kiinnostuvan Iirosta, vaikka se ei tietenkään olisi Roosan mieleen, ellei Roosa sitten kiinnostuisi jostain toisesta :D Tulipas "toiveita" :D Uskon kuitenkin että mitä keksitkin jatkoon niin se on kiinnostavaa! :) Jatkoa odotan innolla, kävin ennen tätäkin osaa aina silloin tällöin kyyläilemässä onko uudesta osasta tietoa :D Ei mitään kiirettä kuitenkaan! Pakko vielä sanoo että oon alkanu tykkään Iloliemistä koko ajan entistä enemmän :)

Vastaus: Minulla on kyllä etäinen muisti, että sinä olisit ennenkin kertonut pitäväsi enemmän Juuliasta kuin Jessikasta. .-D Roosa tuli tosiaan kuuntelemaan väärään aikaan. Sovinto kuulostaa pitkälle aikavälille katsottuna järkevältä, mutta aina ei vain osaa olla järkevä, vaikka haluaisi. .-/ Roosa on tosiaan hiukan tossun alla lissujen porukassa, mutta aina on mahdollisuus muutokseen. .-) Todella hyvä huomio lissujen riitautumis -ehdotuksesi! .-D En ole moista tajunnutkaan. .-D Tilanne voisi olla mielenkiintoinen. .-D Tosiaan kurjaa, että simssini simit ihastuivat vääriin tyyppeihin. .-p Saa aina jättää toiveita! Minusta on hauska lukea lukijoiden veikkauksia tulevasta. .-D Sitten naureskelen, kuinka lähelle tai kauas ne menivät oikeasta juonikulusta. .-D Ihanaa kuitenkin, että luotat minkälaiseen jatkoon tahansa. .-> Minulla ei tosiaan kiire tunnu olevan, mutta koulu vain syö kaiken vapaa-aikani! .-< Kivaa, että tykkäät Iloliemistä koko ajan enemmän. <3 Kiitos kovasti sinulle. .-)



Neyla123 kirjoitti:
Hmmm, ny ten osaa päättää kummalle annan pisteet... =( Täytyy vähän miettiä...

Vastaus: Harmi, että äänestämisestä tuli hankalaa tuskaa! D-,



Haloki kirjoitti:
Annan ääneni näin: 2 ääntä Juulialle ja 1 äänen Jessikalle :) Sitten osaan: Vai liittyi se Roosa lissuihin. Mut tovottavasti asiat järjestyis parhain päi. Tuosta asuntolasta jotenkin paljo pirteämpi ku ennen 
Jatkoa.

Vastaus: Toivotaan tosiaan, että asiat järjestyisivät parhain päin! Oli Roosa sitten lissujen kanssa tai ilman. .-) Kiva, että tykkäsit uudesta asuntolasta. .-)



Xaldin kirjoitti:
Jes osa! Senkin paholainen meinaan aina myöhästyä koulusta kun luen osasi >.--D Joo vitsi vitsi .--) En tänäänkään jäänyt aamulla lukemaan eikä ole sinun vikasi jos jään lukemaan tarinaasi .--3 
Osa oli minusta tarpeeksi tapahtuma rikas sillä tässä päästiin juonessa eteenpäin .--) Olin niin uppoutunut lukemiseen, että ihan aidosti petyin kun osa loppui .--D 
Harmi,että Jonna ja Fiona onnistuivat juonessaan .--/ Minusta tämä oli kuitenkin hyvä juonellisesti ottaen. Jessikalle tulee käymään kuten horoskooppi sanoo. Harmi, että Jessika sivutti Iiron .--( Minä olin saanut osista sellaisen kuvan, että odotin Jessikan hypäävän ilmoituksesta Iiron kaulaan kiljuen onnesta .--o Kuitenkin tämäkin liittyi juoneen aika tärkeästi ja sai aikaan hienon kokonaisuuden .--3 
Asuntolasta tuli erittäin piristävä ja kaunis vaikkemme suurinta osaa nähnytkään! En malta odottaa seuraavaa osaa .--3 
Tuossa viime kommentissani taisit ymmärtää Kyösti jutun väärin .---o En tarkoittanut, että olisit matkinut minua ottaessasi Kustin tarinaan vaan nauroin nimien ja ulkonäön yhtenäisyyksille .--D Enhän minä mitään NPC:tä ja Townieta voi omia ,--) 
Sitten äänestykseen:
Hmm tämä on vaikea päätös sillä pidän molemmista simeistä. Siksi tein listan molempien simien erikoisuuksista ja hyvistä ominaisuuksista:
Jessika:
-Jessikan tavoite ja luonne on minusta erittäin hyvä
-Juoni rakentuu enimmäkseen Jessikan ympärille tai sellaisen kuvan olen saanut
Juulia:
-Juulian tavoite ja elämäntoive+luonne on erittäin hyvä
-Vanhoista tapahtumista saisi Juulialle hyvän juonen
Loppuen lopuksi pisteeni menevät: 2 Pistettä Juulialle ja 1 Piste Jessikalle
Innolla odottelen seuraavaa osaa <3 

Vastaus: Sori, kun laitan osat öisin, ja sinä meinaat myöhästyä koulusta, mutten yleensä saa laitettua osia nykyisin päivisin. .-D Hienoa, että uppouduit lukemiseen. .-D Minä en usein hallitse sitä taitoa. .-D Oli tosiaan aika päästä juonessa eteenpäin, onhan tässä "turhanpäiväisiä", juonettomia, osia ollut. .-D Hienoa, että osaat ymmärtää hienon juonenkäänteen, kun se eteen putkahtaa. .-) Joskus tarinoissa täytyy tosiaan tapahtua kurjia asioita, että lukijoiden mielenkiinto pysyy yllä. .-) Jessika ei hypännyt Iiron kaulaan riemusta kiljuen, koska hän on Armaan kanssa yhdessä. .-) Kiva, että tykkäsit asuntolan palasesta. .-D En minä ymmärtänyt Kusti-juttua väärin. .-) Taisin laittaa vain oudon vastauksen viime osaan, ja siitä on erittäin helppoa sitten ymmärtää väärin. .-D Tai en ainakaan muista, että olisin ymmärtänyt sinun haukkuvan minua ja Kusti-Kyöstiäni. .-D Kiva, että olet jaksanut pohtia kummallekin tytölle perusteluja. .-) Aion tosiaan toteuttaa Juuliallakin vielä "isomman" juonikuvion yliopistolla. .-) Jessikalla on vain ollut suuremmat lavastukseen ja kuvaamiseen tarvittavat juonet, joten hänestä on tosiaan hiukan enemmän juttua. .-/ 



inu56 kirjoitti:
Voi ei Roosa! Ei saa uskoa lissujen juttuja! Jos Roosa olisi jäänyt hieman pidemmäksi aikaa kuuntelemaan Jessikan ja Iiron juttuja, hänelle olisi selvinnyt ettei Jessika rakasta Iiroa...Sitten äänestykseen. Juulialle annan 2 pistettä ja Jessikalle yhden. Juulia nyt vain sattuu olemaan lempparini!^^

Vastaus: Niinpä, Roosa lähti liian aikaisin, ja nyt syntyi suuri väärinkäsitysten sotku. .-P Heh, niin, lempparillehan annetaan pisteet aina. ,-D

 

Napu kirjoitti:
Hohoo, olitpas ovela, kun et kertonut uuden osasi ilmestyessä, että lopussa on perijä-äänestys ;) No, kommentoin ensin osaa, jonka jälkeen kakistan ulos, ketä äänestän ja miksi :) Osa oli taas niin loistava kuin vaan sulta voi odottaa! Aina tapahtuu kaikenlaista :D Tyhmiä nuo lissut, kun sekoittivat Roosan pään, puhumalla Jessikasta kaikkia valheita Jessikan päänmenoksi >:( Toivottavasti Jessika kuitenkin saa tilaisuuden kertoa Roosalle totuuden, että hänen sydämensä kuuluu Armaalle. Harmittaa Juuliankin puolesta, kun tyttö oli Roosasta saanut niin hyvän kaverin, ja yhtäkkiä sitten tää menee lissujen mukaan :/ No, jokatapauksessa ihana osa johon toivon jatkoa <3! Ja sitten se äänestys... Annan Juulialle kaksi pistettä ja yhden pisteen Jessikalle. Tää päätös oli tosi hankala, mutta mä oon jotenki aina tykänny Juuliasta. Sillä on jotenkin nätit kasvonpiirteet, vaikkei Jessikallakaan pahat ole. :) Juuliasta tulis hyvä perijä, koska on niin äidillinen jotenkin! Eikö Juulia ollu just se, joka oli oikeen kodin hengetär vielä kotona asuessaan? No kuitenkin! :D Eipä sitten muuta, jatkoaaaaaaa<3!

Vastaus: Hah, minä olen ovela. ,-) Oih, kiitos taas kehuista, sinä aina kommentoit niin piristävästi. .-3 Jep, lissut olivat tyhmiä huijatessaan Roosaa, toivottavasti hän saa Ilolienten tyttöjen kanssa vielä jonkin laisen sovinnon aikaan. .-) Tosiaan, Juuliakin menetti ystävän samalla. .-/ Juulialla onkin etuna kauniimmat kasvot, kun hän on Petralta piirteitään perinyt, mutta totta puhut siinäkin, ettei Jessikallakaan mikään ruma naama ole. .-) Hieno huomio muuten tuo kodin hengetär -juttu! .-D



Jade Essence kirjoitti:
Vilkaisin kyllä jo koulussa että ohos, uusi osa, mutten hajamielisenä muistanut tulla lukemaan. Noh, nyt onneksi juolahti mieleen ;)
Jotenkin hyvä idea että Anna olisi sujauttanut kaksi ääntä Iirolle yön pineydessä, söpöä. Tykkääköhän Anna Iirosta muutenkin kuin idealistina? ;) Tuo remonttihommakin vaikutti hyvin tehdyltä, kun siitä asuntolan uudistus-jutusta tulikin enemmän juonta. Huu, apuva! Roosa sattui kuulemaan juuri sopivasti nuo sanat... Oikeastaan hyvä juonenkäänne, ettei aina tule vedetyksi oikeita kortteja jos tein selväksi sekavan tarkoitukseni. Tykkäsin myös tuosta ihan viimeisestä kohtauksesta uudelleensisustetussa asuntolassa.Perijä-äänestykseen: Jessikalle 2 pistettä, Juulialle 1. Syy? Jessika on vähemmän valmiskasvo, pidän tytön leuasta. Lisäksi Jessikalla on siskoaan voimakkaampi luonne ja enemmän temperamenttia. Perijän paikalla tullaan tarvitsemaan tulta ja tappuraa, sen sihjaan Juulia on aina ollut hieman liian muiden mielen mukaan menevä. Aina pienempänä Juulia halusi olla siskolleen mieliksi (koulukapina), muttei myöskään suututtaa vanhempiaan tai balettikavereitaan lopettamalla balettia vaikka se ei häntä enää miellyttänyt, nyt tyttö kuunteli ensimmäisen horoskooppinsa vain ollakseen mieliksi Roosalle. Liian kiltti ehkä? Pidän periaatteessa molemmista, mutta Jessika ehkä pärjäisi paremmin. Lisäksi Jessikalla on ollut enemmän "draamaa" ja tykkään siitä ;D Pidin näin btw myös osamusiikista. Onkos se hieman kuin Jessikan tunnusmusiikiksi valittu? Kuulostaisi sanoituksen perusteella siltä ;) Se on nyt mielessäni Jessien (lempinimi♥) epävirallinen tunnari. *soittaa ilmakitaraa* Innolla tulen odottamaan seuraavaa osaa sekä äänestyksen tuloksia! ;D

Vastaus: Koulupäivän aikana ehtii helposti unohtaa asioita. .-D Onneksi muistit tulla lukemaan. .-> Hauskaa, että pidit "remonttijuonesta" .-D Olin suunnitellut monta saman tapaista kohtausta, jossa Roosa kuulisi lissujen kanssa Jessikan ja Iiron keskustelun, mutta päätin sitten lopulta sisällyttää sen tuohon remonttiin, kun piti karsia näitä juonia, jotta päästäisi tarinassa nopesemmin eteenpäin. .-P Jepjep, Roosa tosiaan tuli paikalle kuulemaan juuri sen hänen korvilleen sopimattoman jutun, aika kulunut juttu (salkkareissa ainakin..), mutta toimii. .-D Niin, hyvä huomio siltäkin kannalta! Lissut veivät oikeat kortit.. Ilo kuulla, että viimeinen kohtaus viihdytti. .-3 Huh, sinullapa oli läjä perusteluja Jessikan puolesta! .-D Kheh, Jessika on periytynyt muuten Uunosta, mutta leuka on Petralta, hyvin tunnistat ykkösnaaman piirteet. .-DD Ja Jessika on tosiaan saanut enemmän luonnetta, kun olen päästänyt hänet suurempaan rooliin kuin Juulian. .-D Hyvä oivallus tuo Juulian muiden miellyttäminen, niinhän se on ollut. Jessikalla kyllä draamaa olisi riittänyt aikuisuudessakin, mutta nyt pääset seuraamaan Juulian rauhallista(?) ja kilttiä(?) elämää. .-D No, kyllä minulla jotain on Juuliankin varalle. ,-) Jee, ilostun aina, kun joku kehuu osan lukumusiikkeja! .-3 Hmm, enemmän minulla oli Roosa mielessä musiikkia valitessani, mutta miksei se Jessikallekin kävisi, ja näissä biiseissähän on tulkinnan varaa (tai minä olen suomentanut väärin. .-D) Hauskaa, että Jessie sai tunnarin. .-D



Tohya kirjoitti:
No jopas. Lissut sitten saivat Roosan joukkoonsa :/ Aika ovelaa... Toivottavasti kuitenkin Roosa, Juulia ja Jessika saisivat sovittua välinsä. Perijä-äänestys: 2 pistettä Juulialle ja 1 Jessikalle. Olen jotenkin alusta asti pitänyt enemmän Juuliasta, huolehtivainen ja fiksu. Vaikka yrittääkin olla muille mieliksi, mutta saahan siitäkin jotain kivaa keksittyä :D Jään odottamaan jatkoa :))

Vastaus: Lissut olivat kerrankin ovelia ja saivat suunnitelmansa toimimaan. .-D Olisi tosiaan hyvä, että Roosa saisi tehtyä sovinnon Ilolienten tyttöjen kanssa, sillä tavallaanhan hän suuttui tyhjästä. .-P Totta, saahan "mielistelystäkin" jotain juonta aikaan. .-D 

 

vupii kirjoitti:
Jännittävä osa :) Hienot kiemurat olit keksinyt lissuineen kaikkineen. Hienosti toteuttettu sekä tekstin että kuvien osalta, pidin kovasti ! Toivottavasti, sisarukset saavat välinsä kuntoon vielä roosan kanssa... Iiro reppana, käy sääliksi parkaa, toivottavasti he Roosan kanssa löytävät vielä toisensa ;) Mun ääneni 2 pistettä menee Julialle ja 1 piste Jessikalle.

Vastaus: Kiitos kaikista kehuista, ah. .-3 Toivotaan, että Roosa ja Iloliemen tytöt saavat sovinnon aikaiseksi. .-) Niin, Iiro-raasu, hänellekin tämä on kovaa aikaa. .-/ Heh, katotaan nyt, mitä Roosa ja Iiro löytävät. ,-D Kiitos äänistä. .-)

 

Aada (volarea) kirjoitti:
Annan 2 ääntä Jessikalle ja 1 Juulialle. Haluaisin seurata Jessikan elämää perijänä, koska hän on kokenut kaikenlaista (esim. huono koulumenestys ja ongelmia vanhempien kanssa). Hänestä on jotekin tullut läheisempi minulle. (Onneksi en puhu henkilöistä kuin elollisista ihmisistä : D) Osa oli, niin kuin tavallista, oikein hyvä. Ne muutava kuva mitä asuntolan uudesta lookista näkyi, olivat tosi hienoja! Ja jännää juonta oli jälleen, hyvä että juttu on kuitenkin jo selkenemään päin! :)

Vastaus: Hih, jännä näkemys tuo, että Jessika on sinulle läheisempi. .-D Jos totta puhutaan, olen ottanut Jessikaan vaikutteita itsestäni, ja pidän Jeskusta siksi. .-D Kiitos kovasti kehuista, hihii. .-3 Hauskaa myös, että asuntola miellytti. .-) Tuon punaisen opiskelutilan sain sisustettua hyvin, mutta sitten rahat vähän hupeni.. .-D 



simsfan kirjoitti:
Ihan ensiksikin äänestys. Annan kaks ääntä Juulialle, koska sillä on ihan ok luonne, ja se on kaunis, ja yhen äänen Jessikalle. Jessikalla on kyllä parempi luonne, mutta silti ehkä Juulia. Jonna ja Fiona on kauheita, no, lissuja (SUPRISE). Houkutella nyt Roosa tollain puolelleen, ja vielä perättömillä valheilla. Tai siis, onhan Iiiro ihastunut Jessikaan, mutta tunne ei ole molemminpuoleinen, eihän? Tolla Jessikalla on muuten tosi hauska ilme tossa perijä-äänestyksen yhteiskuvassa. Enpäs oikeastaan keksi muuta kommentoitavaa kuin että, LOVE THIS PART!!! <3<3<3

Vastaus: Kiitos äänestä, kiva myös, kun olit perustellut kantasi. .-) Kauheita lissujahan ne ovat. .-DD Ja he tosiaan saivat Roosan puolelleen valehtelemalla, julmaa. .-P Katotaan nyt, minkä puoleiseksi mikäkin menee. .-D Hih, hauskaa, että pidät Jessikan ilmestä, se on aika komea, vaikka itse sanonkin. .-D Kiva. .-3 <3



Dili kirjoitti:
Kiva osa :) Mä sitten vihaan jonnaa ja fionaa! Mutta suuri ääneni menee Juulialle ;)

Vastaus: Kiva, jep, lissuja on helppo vihata. .-D Kiitos suuresta äänestäsi! .-)

 

Tikkarisuu kirjoitti:
Kiva osa. .-) Annan kaksi ääntä Juulialle Yhden Jessikalle

Vastaus: Kiitos, ja kiitos myös äänistäsi! .-)



Ezme kirjoitti:
Olipas taas juonen täytteinen osa! Olit saanut yhdistettyä kaikki ihmissuhde-ongelmat toisiinsa hienosti. Harmi, kun Roosa vaihtoi tuolla tavalla lissujen puolelle, eikä edes kuunnellut mitä sanottavaa Jessikalla tai Juulialla olisi ollut. No toivottavasti riita selviää ja Roosa jättää lissut kieroilemaan keskenään. Jessikan horoskooppihan taisi toteutua tuossa aika täydellisesti, joten alkaakohan tyttö uskoa ennustuksiin :) Iirokin uskalsi viimein paljastaa tunteensa Jessikalle, vaikka vastaus olikin kielteinen. Minusta Iiro olisi parempi mies Jessikalle, kuin Armas. Saisi Jessikakin sen tajuta ja jättää Armaksen. Asuntolasta tuli todellakin viihtyisämpi pienen remontin jälkeen. Kunpa tytöt pääsisivät nauttimaan opiskelustaan hienossa asuntolassa ilman lissuja. Jonnalla ja Fionalla kyllä riittää noita juonia. No, ovathan ne ennenkin menneet pieleen, joten ehkä tämäkin menee ja Roosa tajuaa virheensä. Olit taas saanut lavastettua kohtaukset älyttömän hyvin ja todella aidon näköisiksi. Myös teksti oli sujuvaa ja hienoa. Miten osaatki? Hmm... Kumpihan olisi parempi perijä? Itse pidän molemmista yhtä paljon ja olisi mukava nähdä molempien elämää. Olisi kiva nähdä onko Jessika loppuun asti Armaksen kanssa ja löytääkö Juulia vielä miehen, vaikka onhan Kusti ihan varteenotettava ehdokas. Hmm... Taidan kuitenkin haluta Juulian perijäksi, joten Juulialla kaksi ääntä ja Jessikalle yksi. Jatkoa odottelen jo innolla ja tietysti äänestyksen tuloksia :)

Vastaus: Hiih, kiitos kiitos! Ilo kuulla, että olin saanut järkevästi asteltua kaikki ihmissuhde-jutut. .-D Harmillinen juttu tosiaan tuo Roosan puolen vaihdos. .-/ Katsotaan nyt, miten Roosa jatkossa päättää toimia. .-) Horoskoopit osuivat tosiaan kohdalleen myös Jessikan kanssa, katsotaan, millaisia vaikutuksia sillä on häneen. .-D Iiro + Jessika -järjestelmä on monen suosiossa, harmi vain, ettei Jessika ole siitä innostunut. .-/ Hauskaa, että pidi uudesta sisustuksesta. .-) Jep, lissut kyllä pilaavat suuresti opiskeluympäristöä. .-DD Ilman niitä kaikki olisi hyvin... Jonnalla ja Fionalla tosiaan riittää mitä kummallisimpia suunnitelmia, jotka eivät usein onnistu, mutta nyt ne kuitenkin onnistuivat saamaan Roosan puolelleen. .-/ Kiitos nyt vielä kehuista. .-3 Tekemällä oppii, sen olen huomannut. .-D Tyttöjen miesasiat tulevat kyllä aika lailla ratkeamaan yliopiston aikana, joten ehdit hyvin näkemään ne, älä huoli. ,-D Kiitos äänistä. .-)

 

NeneKanerva kirjoitti:
Oikein hyvä osa! Voi kauhia kun Roosa alkoikin ilkeäksi :( Mutta ehkä hän vielä tekee parannuksen. Lissut oli taas ihanan tyhmiä, ja teksti tosi hyvin kirjotettua. Miten saatkin noi kohtauksetkin noin hienoiksi? Kirjotusvirheen kylläkin bongasin. "Minä, Jonna ja Roosa ymmärrämme sen, joten turhaa alkaa siinä pomottelemaan, Jonna kiljaisi hymyillen leuka pystyssä." Suunnilleen sama asia kuin: Minä, minä ja Roosa ymmärrämme jne. Mutta mitä minä valitan, kun en itse osaa kirjoittaa puoleksikaan yhtä hyvin?

Vastaus: Roosa alkoi ilkeäksi liittymällä lissuihin, lissut ovat tyhmiä. .-/ Kiitos kehuista, lavastusta ja kirjoittamista oppii parhaiten tekemällä. ,-) Ah, ihania nuo virheet. .-D Vitsi, kun oisi kaksi Jonnaa, lissu joukko olisi entistä kamalampi. .'--D Osaat sinä kirjoittaa, ja saa ja pitää huomauttaa kirjoitusvirheistä, jotta oppisin välttämään niitä. .-)


 

Manskuli kirjoitti:
Kiva osa, tykkäsin tosi paljon :)
Tuosta asuntolasta tuli tosi kiva kun sitä hieman remontoitiin ja remonttikohtauskset oli lavastettu hyvin.
Harmillista kun Roosa meni siihen lissujengiin, mutta minulla on sellainen olo ettei ole kauhaa siellä...
Ja sitten vielä, minusta Jessika ja Iiro ovat söpö pari :)
Annan kaksi pistettä Juulialle (ei ole mitään erityisiä perusteluja) ja yhden pisteen Jessikalle. Mutta jatkoa odottelen! :)

Vastaus: Kivaa. .-3 Kiitos, kiitos kehuista. .-3 Jep, Roosa nyt liittyi lissujengiin, katotaan, miten kauan hän kestää niiden seuraa. .-D Johan nyt, Iiron ja Jessikan paritusta tuntuvat kaikki haluavan. .-D Armas vaan on esteenä. .-/ Kiitos äänistä. .-)

 

carita kirjoitti:
Juu ^^ Tällä kertaa hyvä osa, vaikka ilmestymisessä kestikin.. : ) 2 pistettä: JUULIA 1 piste: JESSIKA

 Vastaus:  Hyvvä, että tällä kertaa miellytti. .-) Minulla on monia muitakin sivuja, joiden päivittäminen vie aikaa, joten en tänne koko ajan ehdi osia valitettavasti tekemään, vaikka haluaisinkin. Kiitos äänistäsi. .-)

 

Mesinen kirjoitti:
Jotenkin tuli sellainen olo, että jotkut on katsonut liikaa BB:tä. Heh... Tuli ihan BB:n nimeämispisteiden anto mieleen tästä... Mutta minun pisteet: 2. pistettä: Juulia 1. piste: Jessika Perusteluja ei erityisemmin löydy. Olen vain mieltynyt enemmän Juuliaan, kuin Jessikaan. Osasta vielä: Kurja tuo Roosan puolenvaihto, vaikka toisaaltahan sen voi ymmärtää. Nainen oli ilmeisesti korviaan myöten ihastunut Iiroon ja tulkitsi tilanteen, jossa Iiro tunnusti rakkautensa Jessikalle väärin. Kyllä se ketä tahansa sapettaisi. Luultavasti Roosa palaa Juulian ja Jessikan luo vielä. Jotenkin en usko, että nainen viihtyisi kovinkaan pitkään Jonnan ja Fionan parissa. Jessikan olisi parasta uskoa horoskooppeihin, sillä nehän ennustivat täysin, sen mitä tuleman piti. Yllättävän tarkkoja ja paikkansa pitäviä nuo tyttöjen horoskoopit ;)! Remonttihommat oli mielestäni hyvin lavastettu. Kuvat todella näyttivät siltä, että porukka olisi ollut remontoimassa. Lissujen kyyristely oven raossa sai minut nauramaan, vaikka tilannehan ei ollut naurettava... Ei tässä muuta. Jatkoa jään odottelemaan... :D

Vastaus: Pakko tunnustaa, etten ole katsonut koskaan yhtäkään BB jaksoa. ,-D Sims-tarinoita olen kyllä ohjelmasta joskus lukenut, kun ne olivat suosiossa, mutten siitä äänestytapaa keksinyt, vaan ihan omasta päästäni. .-D Kiitos äänistäsi. .-) Jep, Roosa päätti vaihtaa puolta, ja kuten sanoit, on siihen looginen selityskin. .--D Katsotaan nyt, miten Roosa lissujen kanssa pärjää. ,-) Hah, Jessikankin tosiaan kannattaisi uskoa horoskooppeihin, ne ovat totta. .-D Kiitos kovasti kehuista, ja hauskaa, että lissut naurattivat sinua. .-D

 

Agentti_0 kirjoitti:
Ei oo vähään aikaan kerinny lukee tätä tarinaa tai kommentoida ja nyt ku on vähä lisää aikaa niin päätinpähän taas kommata. Musta hyvä osa. 2 pistettä: Juulia1 piste: Jessika En keksi mitään perusteluja. . Jessikalla on muuten sama horoskooppi ku mulla :D

Vastaus: Ei hätää, en minäkään niin kovin usein ehdi Iloliemeen tekemään osia, joten et heti jää jälkeen, vaikket kaikkea ehtisi aina lukea. .-) Hauskaa, että sait aikaa ja ehdit jopa kommentoimaan! .-) Kiitos äänistäsi. .-) Hauskaa, kun teillä on sama horoskooppi. .-D



eveliina kirjoitti:
Annan ne kaksi pointsia Jessikalle, ja yhden Juulialle. Yleensä olen toivonut muissa seuraamisani legacyissä perijäksi kauniskasvoista henkilöä ja vähän aikaa sitten olisin oitis antanut pointsini Juulialle, mutta olet tehnyt Jessikasta niin mielenkiintoisen henkilön, että koukutuin näistä yliopistoajoista niin pahasti, että haluan seurata Jessikan elämää loppuun asti :)) Jessika on yksi kauneimmista eikauneimmista simeistä mitä olen nähnyt, ja hän on kaikin puolin paras perijä. Mitäs nyt lukasin näitä kommentteja ja äänestyksiä, olen varma, että Juulia voittaa, mutta halusin nyt vain ilmaista "tunteeni" Jessikaa kohtaan :D:D Ja näin lopuksi, että oli upea osa ja hienoja juonenkäänteitä :)) 

Vastaus: Kiitos äänistäsi, ja hienoa, ettet äänestänyt pelkän ulkonäön perusteella. .-) Olen tosiaan huomannut, että usein se eniten ykkösnaaman näköinen pääsee perijäksi. .-P Siksipä minä kehittelin Jessikalle enemmän juonta, jotta hän jäisi lukijoiden mieleen sen perusteella, mutta Juulian kasvot tuntuvat olevan voitolla. .-D Hauskaa, että Jessika pääsi kauniiden ei-kauniiden listallesi. .-D Itse pidän Jessikan ulkonäöstä ehkäpä enemmän kuin Juulian. .-)  Juulia on tosiaan ollut alusta asti voitolla. .-P Olin jo ennen äänestystäkin melko varma, että Juulia voittaisi, ja olin suunnitellut häntä varten jo perijä-juonia, eh. .-D Hienoa kuitenkin, että ilmaisit tunteesi, hauskaa, kun joku perustelee, miksi äänesti ketäkin. .-) Kiitos! .-3



Roosa  kirjoitti:
2 pistettä Juulialle1 piste Jessikalle. Mahtava osa oli, niinku aina! :)

Vastaus: Kiitos äänistä ja kehuista. .-3



Roskuliini  kirjoitti:
Jeejee, hyvä osa oli taas <33 2 pistettä: Juulia 1 piste: Jessika

Vastaus: Kiitos kehuista ja äänistä. .-D



Turveltaja kirjoitti:
Hyviä juonenkäänteitä olit keksinyt. Minua vähän hirvitti saako Jessika Roosan kuuntelemaan, mutta näin kävin. Toivottavatsi he saavat välinsä selvitettyä, Harmillista jos ystävyys päättyy väärinkäsitykseen. Jatkoa! Äänet jaan seuraavasti: Jessika 2, Juulia 1 ps. En muista olenko laittanut kommenttiboksiisi, että vuorisilla on jokin aika sitten ilmestynyt uusi osa =)

Vastaus: Kiitos kehuista. .-D Jessika tosiaan sai kuin saikin juteltua Roosan kanssa, mutta sen keskustelun perusteella ei kyllä ole vielä sovintoa tiedossa. .-/ Kiitos äänistä. .-) En vielä ole ennättänyt alkaa lukemaan tarinaasi, minulla on pitkä lukujono.. .-D Mutta lähettelen sinulle sitten kommenttia, kun sen aika on. .->



GreenPixy kirjoitti:
Oh lá lá, uusi osa! Haluaisin muuten osata puhua ranskaa, siitä tuo aloitus. No niin, mitäs tekiisn, äänestäisinkö, vai kommentoisinko ekaksi? Taidan kommentoida, ja äänestys jää loppuun. No nii, mrr, Jessikaei pitänytkään Iirosta. No jaa, mä en luovu toivosta, en en ikinä! Iiro ois vaan niin... Arrgh, ajattelu on paljon helpompaa kuin kirjottaminen tai puhuminen, sanat ei voi loppua kesken! Jatketaas sitte... Mua kyl (anteeksi nyt) ärsyttää toi Roosa, kun se ei vaan tajua, että Jonna ja Fiona (ihan suomeksi) valehtelevat. (tähän kohtaan olin taas kirjoittamassa jotain aiheesta poikkeavaa, mutta pyyhin sen pois) Roosa tekee mielestäni hätäisiä johtopäätöksiä, vaikka eihän siitä oikeasti häntä SAISI syyttä, koska Jonna ja Fiona ovat kaiken takana. Lissut vaan ovat niin huvittavia, ettei heitä oikein viitsisi syyttää. Okei, en osaa muuta sanoa, ja haluan poikkkeuksellisesti mennä aikaisin nukkumaan .-x NYt siis äänestän: 2 ääntä JESSIKALLE! Ja yksi Juulialle. Perustelut: ¤ Oikeesti varmaan kukaan muu ei äänestänyt Jessikaa, mutta sampa tuo. Mun mielestä se on alusta alkaen ollut paras .-) ¤ Mulle on tullut joku ihme buumi valmiskasvoja vastaan, ja mä (alettuani kirjoittaa Petäjiä) olen alkanut suosia "sisäistä kauneutta" eli ajatus on sinänsä kaunis, hyväksyä kaikki ulkonäöstäriippumatta. En mä nyt tarkoita, että Jessika olisi ruma, tai että Juulia olisi valmiskasvo, mutta Jessikalla on ihanan erikoiset kasvon piirteet, joten ääänestän sitä. ¤ Mun kävi sääliksi Jessikaa sen lapsuusaikana, koska Uuno piti niin selvänä sen menestystä ja kaikkea .,-( Myötätuntoisuutta, ihmiset! En keksi enää perusteluja, vaikka puolitoista tunita sitten mä valmistauduin pitämään oikean kunnon puolustuspuheen Jessikalle. .-) Ei auta kuin toivoa parasta.

Vastaus: Hah, okei. .-D Minä en osaa oikein mitään kieliä, paitsi suomea. .-D Jessika ei tosiaan kiljunut riemusta Iiron kertoessa tunteistaan. Ei kannata koskaan luopua toivosta! Koskaan ei voi tietää, mitä hienoa tapahtuu seuraavaksi. .-) Ja tämä ihan yleisesti, ei osiin viitaten. .-D Minä tykkään enemmän kirjoittaa kuin ajatella. Jännää, että sinulla asia on juuri toisinpäin. .-D Saahan sitä "turhaakin" kirjoittaa simssiliinin iloksi. .-D Roosa uskoi Jonnaa ja Fionaa, koska kuuli ja näki Jessikan ja Iiron keskustelun. Roosa oli niin hulluna Iiroon, ettei hän pystynyt uskomaan kuulemaansa todeksi ja juoksi pois. Ja silloin lissut iskivät. Katala tilanne tosiaan Roosan kannalta. .-/ Jessika sai tosiaan Juuliaa vähemmän ääniä, mutta ei moisella väliä. .-) Kiva, että olit keksinyt jotain perustelua. .-D Hah, hauska idea tuo puolustelupuheesi. Ei kuitenkaan haittaa, että puheet jäivät hiukan lyhyemmiksi kuin oli tarkoitus. .-)



Sabrina kirjoitti:
2 pistettä: JESSIKA
1 piste: JUULIA
Rerusteluja:
- Jessika on jotenkin paljon, noh, ehkä eloistampi luonne minusta. 
- Jessika on kulkenut aina vähän erilaisia ja jopa hankalampia reittejä kuin Juulia, koulun suhteen hyvä esimerkki. 
- Juulia on jotenkin muille mieliksi oleva luonne, eikä koskaan tee niinkuin itse parhaaksi näkisi vaan ajattelee aina muidenkin kannat. Balettiharrastus oli yksi tälläinen.
- Jessika on persoonallisemman näköinen, ja leuka hänellä on ihana :>

Vastaus: Hyviä huomioita. .-) Erityisesti nauroin Jessikan ihanalle leualle. .-D Jännään huomata, mihin kaikkeen ihmiset kiinnittävät huomiotaan lukiessaan. .-D Minä en ole koskaan katsellut simien leukoja! Kivaa, että Jessikalla on ihana leuka. .-) Täytyykin jatkossa katsella enemmän simien leukoja. ,-) Minustakin välillä tuntuu, että Jessika on eloisampi kuin Juulia. .-) Oikeastaan olen kaikissa asioissa kanssasi samaa mieltä. .-)



Yun kirjoitti:
2 pistettä: Juulia
1 piste: Jessika
Luin tämän ja edellisen osan putkeen. Roosa ja Juulia lukivat horoskooppeja niin lähekkäin, että tuli mieleen, että niillä olisi jotain juttua keskenään... Hmm...
Muuten Roosa on kehittynyt aika huimaan suuntaan :O
No eipä tässä muuta.

Vastaus: Oi, ihanaa, että saavuit lukemaan kiireistäsi huolimatta. .-> On iloista, huomata, että elät vielä. <3 Hah, en kyllä itse suunnitellut Juulialle ja Roosalle mitään juttua. .-D Voisin selittää, että heistä on tullut niin hyvät ystävykset, eikä heitä hävetä tulla toistensa lähelle. Todella hyvä huomio. .-D Voin yrittää jatkossa pitää Roosan ja Juulian erillään. Toisaalta, eipä se ole vaikeaakaan, kun Roosa vaihtoi lissujen sakkiin. Roosalla on tosiaan meneillään harmillinen alamäki, mutten todellakaan suo simillesi sellaista kohtaloa loppu elämäkseen. ,-) 
 


Aamutähti kirjoitti:
Nyt (vasta) vihdoin ja viimein olen saanut luettua ihan jokaikisen osan! :) Enää Camp Rock kokonaan ja parisenkymmentä osaa RKC:täsi... :P Ehdin muuten jo näillä viime hetkillä säikähtää, millaisena minua oikein pidät, kun ilmoittelen omista osistani enkä kommentoi sinun tarinoitasi.. Nyt sitten 52 osaa kokonaan luettu ja olet todella hyvä juonenkeksijä, lavastaja, kuvaaja ja kirjoittaja! :'D Joskus hämärästi muistan täällä käyneeni mutta vasta syyskuussa tajunnut Iloliemien olevan sun lc! Pidän tosi paljon Maijasta ja Juuliasta, jolle annan 2 pistettä äänestyksessä. :) Nyt lähden lukemaan RKC:täsi eteenpäin -->

Vastaus: Hyvin taas pääsit mukaan. .-) Älä suotta kiirehdi luku-urakan kanssa. Mene omaan tahtiisi. Ota lukeminen nautintona eikä suorituksena. .-) En ole sinusta pahaa ajatellut. .-) En välttämättä edes tajua, jos joku lukijoista ei kommentoi johonkin osaani, enkä ainakaan yleensä ala vedellä omia johtopäätöksiäni henkilön "poissaollessa". Eli kaikki on hyvin. .-) Kiitos kaikista kehuista. .-) Aina sitä sivuista oppii uusia asioita. .-D Kiva, että Maija ja Juulia ovat suosikkisimejäsi. .-D 



!Hola! kirjoitti:
Tosi hyvä osa.
-Jatkoa odotellen =D

Vastaus: Kiitos, kiitos. .-D

KERTAUS EDELLISESTÄ OSASTA:Photobucket

Juulia innostui horoskoopeista tavattuaan Kustin, ja Roosakin oli mielissään saatuaan horoskoopeista pitävän ystävän. Jessika ei jaksanut ymmärtää kaksikon horoskooppi innostusta. Photobucket

Iiron kauan suunnittelema asuntolan kunnostus päästiin viimein aloittamaan, ja Jessika, Roosa ja Juulia suostuivat tietenkin auttamaan. Paikalle saapuivat myös Jonna ja Fiona. Photobucket

Lissuilla oli kuitenkin julmat suunnitelmat mielessään. He yrittivät kerätä Roosaa varten todisteita siitä, miksi Jessika olisi huonoa seuraa. Photobucket

Lissut saivat hankittua sattumalta Roosan sopivaan aikaan paikalle, ja Jessikaa ja Iiroa vakoillut kolmikko sai yllätyksekseen kuulla, miten Iiro tunnusti Jessikalle rakastavansa tätä. Jessikalla ei kuitenkaan ollut tunteita Iiroa kohtaan, ja kaksikon välille jäi keskustelun jälkeen etäiset välit. Photobucket

Roosa kuitenkin järkyttyi kuulemastaan, ja vihastui Jessikalle pahemman kerran siinä luulossa, että tämä oli salaa tapaillut Iiroa hänen selkänsä takana. Jonna ja Fiona päättivät iskeä Roosan kimppuun tytön heikkona hetkenä, ja niinhän siinä kävi että... Photobucket

...Roosa liittyi lissujengiin. Juulia ja Jessika hämmästelivät ystävänsä puolen vaihdosta, he eivät nimittäin tienneet, mistä Roosa oli heille suuttunut.

 Ja uusi osa alkaa nyyyt. .----------->

Photobucket
Osan lukumusiikki: 
Roosa jaksoi vihoitella vieläkin Jessikalle, ja hän vietti jälleen aamupäiväänsä Jonnan ja Fionan seurassa. Roosa oli mennyt testaamaan aivan upouutta kuntolaitetta, joka oli ostettu asuntolaan remontin yhteydessä. Lissut eivät kuitenkaan olleet sporttisella päällä.
-Ihan totta, kokeilisitte! Tämä ei ole yhtään hullumpaa, Roosa innosti, mutta Fiona nyrpisti nenäänsä.
-Älä viitsi, en ikinä koskisikaan siihen! Fiona yökkäili.
-Siinähän sinä istut koko ajan. Tämä on oikeasti hauskaa ja vaivatonta tarpeeksi pienillä painoilla, Roosa selitti.
-Pidä sinä kuule huoli omista asioistasi, äläkä pakota meitä moiseen turhuuteen! Jonna tuhahti. Roosa puolestaan huokaisi. Ehkä hän sitten olisi koko loppu päivän hiljaa.
Photobucket
Silloin Jessika sattui huoneeseen. Hän huomasi lissut, minkä vuoksi hän päätti nopeasti livistää huoneesta. Myös Jessikan puhelin alkoi värisemään taskussa. Tyttö kaivoi kännykkänsä esiin ja huomasi Armaansa soittavan. Jessikan ilme kääntyi iloiseen hymyyn, Armas soitti jopa oma-aloitteisesti! Miehellä täytyi olla erittäin tärkeää sanottavaa! Jessika oli juuri vastaamassa, kun hän yllättäen kuuli Jonnan sanat.
-Miksi sä yrität peitellä sun ja Iiron suhdetta, kun se on jo paljastunut meille? Jonna ivaili ottaen samalla itsevarmemman asennon. 
-Mähän olen sanonut teille, ettei mitään suhdetta ole! Oma ongelmanne, jos ette sitä pysty käsittämään, Jessika tiuskaisi kyllästyneenä takaisin. Hän päätti vastata jossain rauhallisemmassa paikassa, jossa lissut eivät häiritsisi!
Photobucket
Jessika juoksi alakertaan ja sieltä suoraan pihalle. Hän istuutui ihanan lämpöisille portaille. Kesä oli jälleen saapumassa ainakin Jessikan omaksi iloksi.
-Terve Armas! Ihanaa, että soitit! Mulla olikin jo sun ääntäsi ikävä, Jessika leperteli innokkaana.
-Jessika, voisimmeko nähdä tänään? Oikeastaan olen siellä kymmenen minuutin päästä, Armas puhui puolestaan hiukan kireänä. Jessika ajatteli sen johtuvan liikenneruuhkasta tai vastaavasta.
-Oi, olet tänne tulossa! Mukava kuulla, ja totta kai saapumisesi sopii! Jessika hihkaisi. Armas mumisi vielä jotain puhelimeen, minkä jälkeen hän lopetti puhelun.
Photobucket
Jessika hypähti innoissaan portailta ylös. Hänellä oli vielä hetkinen aikaa ennen Armaan tuloa. Jessika päätti kipaista sisälle hakemaan asuntolahuonelaskusimoleonit, jotka hän päätti postittaa ripeästi. Jessika huokaisi onnellisena. Hän saattoi vain haaveilla tulevaisuudesta Armaksen kanssa. He muuttaisivat Jessikan opintojen jälkeen yhteen, hankkisivat muutaman lapsen ja eläisivät onnellisinä elämiensä loppuun asti!
Photobucket
Pian Armas ilmestyikin näkyviin, ja Jessika meni tervehtimään rakastaan. Jessika halasi rajusti ja hymyili aurinkoisesti Armaalle.
-Moi Armas! Ajattelinkin juuri meitä! Meidän yhteistä tulevaisuuttamme ja kaikkea. Ihanaa, että minulle on tarkoitettu sinun kaltaisesi mies! Olemme niin täydellinen pari! Jessika hihkui innoissaan. Armas pysyi kuitenkin vakavana.
-No, mikä on? En pystynytkään arvaamaan, että sinulla olisi minua niin ikävä, ettet saa sanaa suustasi minut nähtyäsi! Olet niin ihana, Jessika naurahti jälleen.
Photobucket
-Jessika, älä, Armas käski napakasti. Jessikan hymy hyytyi heti, ja tyttö astui hiukan kauemmaksi. Hän ei ymmärtänyt, mikä Armaksella oli! Jessika jäi seisomaan paikoilleen, ja hän jäi odottamaan selitystä.
-Olet varmaan huomannut, ettei juttumme oikein toimi. Asun niin kaukana opiskelupaikastasi ja meillä on hyvin paljon ikäeroa. Olemme liian erilaisia. Meidän täytyy erota, Armas puhui vakavana. Jessika ei tahtonut uskoa Armaksen puhetta, taas miehen täytyi kenkkuilla.
-Älä viitsi, tästä on puhuttu kyllä aikaisemminkin. Ei ikäerolla ole mitään merkitystä! Ja pianhan valmistun ja voimme muuttaa... Jessika puhui hiukan hermostuneena.
Photobucket
-Ei! Sinä et ymmärrä! En rakasta sinua. Ero on ainoa vaihtoehto, Armas keskeytti Jessikan puheaallon.
-Miten niin et rakasta minua! Ainahan me olemme rakastaneet toisiamme! Miksi olet yhtäkkiä eri mieltä? Jessika huudahti kauhistuneena. Häntä alkoi pikkuhiljaa huolettamaan tilanne yhä enemmän.
-Ei, Jessika. Minä en ole koskaan rakastanut sinua. Uskottelin sinulle niin, jotta opiskelisit innokkaammin. Ja olen onnistunut hyvin, taas vaihteeksi, Armas selitti.
-Oletko petkuttanut minua koko ajan? Mikä oikein luulet olevasi? Jessika karjahti raivoisasti.
-Et voi väittää, ettenkö olisi onnistunut. Koulustani lähteneet tytöt saavat aina hyviä arvosanoja, koska lupaan heille, että yliopiston jälkeen voimme elää yhdessä. Sinä olet yksi heidän joukossaan. Eikö olekin hyvä juttu, autoin sinut opintojen pariin oikein kunnolla, Armas yritti löytää tilanteesta positiivisuutta.
Photobucket
Silloin Jessikan mieli mureni. Hän lähti juoksemaan pois Armaksen luota.
-Vihaan sinua! Olet ääliöin sim, kenet olen koskaan tavannutkaan! Jessika kiljaisi. Hän ei ollut koskaan ollut niin pettynyt ja vihainen. Hän oli raivoissaan. Kaikki tuntui vielä niin epätodelliselta, ei hänelle voinut näin käydä! Armas oli onnistunut huijaamaan hyväuskoista Jessikaa, ja ties kuinka montaa muutakin tyttöä. Miehen toiminnalla ei ollut mitään rajaa! Yllättäen Jessika tunsi tyytyväisyyttä, että oli päässyt moisesta moukasta eroon! Silti kaikki sattui äärettömästi. Hän oli elänyt valheessa yläasteelta lähtien!
Photobucket
Jessika oli juossut huoneeseensa. Hänen vihallaan ei ollut mitään rajaa. Jessika asettui kyykkyyn ja rupesi penkomaan hyllyään puhtaaksi Armaksen antamista lahjoista. Jessika viskoi raivoissaan lattialle kaikenlaisia purnukoita, kukkia ja jopa pehmoisen nallenkin, jotka Armas oli antanut muka hyvyyttään! Jessika tunsi itsensä sekopäiseksi! Hän repi kortteja ja kirosi miestä, jonka äsken oli pystynyt kuvittelemaan tulevaisuudelleen. Jessika halusi päästä eroon kaikesta siitä rojusta.
Photobucket
Kasattuaan kaiken Armakselta saamansa läjäksi lattialle, alkoi hän vimmatusti potkia ja talloa tavaroita. Jessika toivoi Armaksen tuntevan jokaisen lahjaan kohdistuvan potkun, mikä vain yllytti häntä jatkamaan ja jatkamaan. Peili lensi päin seinää hajoten moneksi lasinsiruksi. Tekokukkien osia levisi joka paikkaan huonetta. Jessika tarttui lelunalleen ja veti siltä pään irti. Seuraavaksi uhriksi joutui hajuvesipullo, jonka päälle Jessika astui suurella voimalla. Pullo särkyi vapauttaen arominsa ympäriinsä. Tuntiessaan lempihajuvetensä tuoksun nenässään, Jessika lysähti lattialle ja antoi kyynelten virrata. Viha ja raivo oli muuttunut suruksi.
Photobucket
Kasattuaan eksänsä lahjat jätesäkkiin ja vietyään säkin roskikseen, päätti Jessika siirtyä yläkerran baaritiskin taakse. Sieltä löytyikin pienimuotoinen juomakokoelma, joka oli tarkoitettu bilekäyttöön asuntolassa pidettäviä juhlia varten. Jessika nappasi ensimmäisen käteen osuneen pullon alkaen heti tyhjentää sen sisältöä kurkustaan alas. Lähistöllä oleva Iiro vilkuili Jessikaa pohdiskellen, mikä tytöllä oikein oli. Kun Jessika alkoi avata toisen pullon ensimmäisen lojuessa jo tyhjänä tiskillä, päätti Iiro puuttua asiaan.
-Rajoitahan vähän ja ota huomioon, että sinun on kustannettava kaikki juomat, mitä juot bileiden ulkopuolella, Iiro huomautti.
-Älä sä siinä viisastele, Jessika huusi napaten pari pulloa mukaansa. Hän halusi olla rauhassa.
Photobucket
Jessika astui parvekkeelle vievästä ovesta ulos ja asettautui maahan juomiensa kanssa. Aluksi Jessika kaatoi pulloissa olevaa juomaa mukaansa ottamiin laseihin ryhtyen sitten hörppimään punaista viiniä. Ensimmäisen kulauksen jälkeen silmät kostuivat jälleen, kun Jessika tunnisti juovansa sitä samaa viiniä, jota hän oli maistellut ennen yliopistoon lähtöään bileissä. Silloin kaikki oli ollut hyvin, Jessika oli odottanut yliopistoa ja seurustelua Armaansa kanssa toiveikkaana, mutta nyt kaikki oli toisin. 
Photobucket
Jessika ei tunnekuohunsa takia kiinnittänyt huomiota ympärillään oleviin tapahtumiin, joten häneltä jäi myös huomaamatta parvekkeen kivilattiaan kopisevat askeleet. Iiro oli seurannut Jessikan touhuja parvekkeen lasioven takaa, mutta vasta nyt hän uskalsi tulla lähemmäksi.
Photobucket
Iiro kyykistyi maahan napaten yhden täytetyistä viinilaseista itselleen. Siinä vaiheessa Jessika huomasi pojan olevan paikalla, mutta hän jaksanut välittää asiasta. Kumpikin istui hiljaa paikallaan. Jessika odotti Iiron lähtevän, mutta tämä istui sitkeästi hänen takanaan Jessikan mielestä ikuisuudelta tuntuneen ajan verran. Hän olisi halunnut murehtia yksinään, muttei kuitenkaan saanut aikaiseksi hätistellä toista pois, tuhlatkoon aikaansa siinä.
Photobucket
-Jos haluat kertoa mieltäsi vaivaavan asian, mä voin kyllä kuunnella, Iiro katkaisi kauan kestäneen hiljaisuuden. Jessika säpsähti toisen äänen kuultuaan, halusiko Iiro todella auttaa häntä? Vaikka Jessika oli torjunut Iiron tämän kertoessa tunteistaan hänelle. Silti toinen oli valmis lohduttamaan, vaikka varmaan olisi kaivannut sitä itsekin. Jessikasta tuntui väärältä kuormittaa poikaa omilla murheillaan, mutta lopulta juttua alkoi pulputa hänen suustaan, ja siinä kuluikin tovi, kun Jessika oli kertonut kaiken hänen ja Armaksen suhteesta yksityiskohtia säästelemättä.
Photobucket
-Se mieshän on aivan käsittämätön! Ensin huijaa sinua vuosia ja sitten kepeästi vain hylkää sinut tuosta noin vain! Millainen opettaja voi tehdä tuollaista? Iiro murahteli ärtyisästi. Hänen oli vaikea uskoa juttua todeksi. Jessikalla olikin koko ajan ollut miesystävä ja kaikkea. Ei ihme, ettei Jessika ollut lämmennyt ajatukselle suhteesta hänen kanssaan, kun moinen opettaja oli pitänyt Jessikaa vallassaan! Iiro tunsi vihan virtaavan suonissaan. 
-No kiitos, että edes sä ymmärrät, etkä hauku minua tyhmäksi. Juuliakin varoitti mua siitä miehestä, mutta mä vain sokeasti uskoin Armaaseeni! Suostuin pitämään suhdetta salassa, vaikka en halunnut. Luulin, että Armas oikeasti olisi välittänyt musta, Jessika valitti vielä kyyneleiden valuessa silmistä.
Photobucket
Jessika nousi seisomaan vaivalloisesti ja hiukan horjahdellen, viini oli tehnyt tehtävänsä. Iiro nousi tämän perässä, ja Jessika huokaisi raskaasti.
-Pahinta tässä onkin, että olin niin sinisilmäinen ja tyhmä! En jaksa enää elää! Kaikille on ihan sama, vaikka kuolisin! Sehän todettiin jo moneen otteeseen, Jessika murahti nyyhkäisten kuuluvasti jälleen. Liika viinin lipittäminen oli nähtävästi vienyt tytön harkintakyvynkin. Iiro puolestaan hätkähti kauhusta. Se pahuksen Armas ei todellakaan tiennyt, mitä oli aiheuttanut Jessikalle, toinen oli ihan romuna!
Photobucket
Iiro kaappasi Jessikan syleilyynsä, jolloin juomalasit putosivat kummankin kädestä, ja ne pirstoutuivat palasiksi. Niistä oli jäänyt vain iso sotku ja tuhanneet hajonneet lasinsirpaleet, ihan kuten Jessikan ja Armaan suhteestakin.
-Etkä todellakaan syytä itseäsi tästä! Sä et ole tehnyt mitään väärää, vaan ex-miesystäväsi! Usko minua! Sä et ole sen arvoinen! Maailmassa on paljon poikia, jotka osaa arvostaa sinua tuollaisena kuin olet! En edes tajua, miten joku on voinut kohdella sinun kaltaistasi hienoa simiä niin väärin! Iiro kuiskasi Jessikan korvaan.
-Voi Iiro, miten sä osaatkin olla mulle niin kiva? Jessika kysyi rauhoittuen.
Photobucket
Iiro asetti Jessikan maahan, kun viini alkoi tuntua vievän heidän molempien seisomiskyvynsä. Iiro katsoi Jessikaa syvälle silmiin, ja tämä tunsi olonsa yllättävän hyväksi. Iiro tosiaan oli aina pitänyt hänestä huolen ja tulisi jatkossakin pitämään.
-Jessika, mä välitän susta ihan oikeasti. Mä en toivo sulle mitään pahaa. Mä pidän susta huolen, Iiro kuiskasi aina vain huolehtivammin. Jessikaa alkoi yllättäen hymyilyttää niinkin ikävän tilanteen jälkeen.
-Musta tuntuu, että sä olet se mun unelmien mies, Jessika kertoi tuntiessaan pulssinsa kiihtyneen. Iironkin hymy levisi kasvoille. Jessika tunsi hetkessä unohtavansa koko Armaan! Hän tunsi itsensä erittäin onnelliseksi! Jessika oli päässyt eroon inhottavasta miehestä ja saanut tilalle Iiron kaltaisen ihanuuden. Yhdessä he viettivät iltapäivän kuherrellen parvekkeella. Kaikki oli kääntynyt paremmakasi kuin kumpikaan heistä olisi arvannut!
Photobucket
Seuraavina päivinä Jessikaa ja Iiroa ei saanut irti toisistaan väkisinkään. He jäivät halailemaan toisiaan keskellä käytävää kenen tahansa silmien alla, sillä heistä muiden mielipiteillä ei ollut väliä. Jessika ja Iiro halusivat näyttää kaikille, kuinka onnellisia he olivat! Toisten onni saattoi kuitenkin olla toisten kateus. Jonna ja Fiona eivät voineet uskoa, miten Jessikan pää oli kääntynyt ja miten se kamala noita seurusteli Iiron kanssa! Myös Roosa oli lohduttoman harmissaan. Edessään hän näki pahimman pelkonsa, jota ei ollut tahtonut uskoa itsekään, vaikka luuli kaiken olevan koko ajan totta. Miten Jessika saattoi huijata häntä? Ja vielä eilen Jessika uskotteli, ettei hänellä ja Iirolla ollut suhdetta! Mikä huijari! Oudointa tilanteessa oli, etteivät lissut uskaltaneet tapansa mukaan sanoa asiaan mitään, he olivat niin järkyttyneitä! Miten Jessika oli voittanut heidät?
Photobucket
Päivät kuluivat ja toinen vuosi alkoi lähestyä loppuaan, mikä tarkoitti tietenkin tuskaisia yöopiskeluja loppukokeiden takia. Eräänä iltana Iiro oli saapunut Jessikan huoneeseen kainalossaan monia paksuja oppikirjoja. Iiro luki kuin viimeistä päivää. Hän pelkäsi suunnattomasti menettävänsä huippuoppilaan aseman. Etenkin, kun hän oli viettänyt nykyään paljon aikaa Jessikan kanssa huvitellen, eikä tärkeiden tenttikirjojen. Jessika ei taas jaksanut välittää. Hän luki omaan tahtiin kirjan sivuja. Jääkööt osat lukematta, jos niin on tarkoitus.
Photobucket
Jessika katsahti kirjaa, näytti sen kuvalle kieltä ja nousi venyttelemään raajojaan. Jessikaa ei olisi voinut vähempää kiinnostaa lukea joitakin kurjia oppikirjoja. Niissä oli ehdottomasti liikaa tekstiä ja tylsiä juttuja. Vähemmästäkin kyllästyisi pahemman kerran.
-Huhhuh, kun opiskelu on tylsää! Jessika huudahti kovaäänisesti. Iiro katsahti Jessikaan hetkeksi, mutta käänsi pian katseensa kirjansa pariin, mistä Jessika ei tietenkään pitänyt.
Photobucket
Ennen kuin Iiro ehti huomatakaan oli Jessika jo ponpannut hänen viereensä heilutellen sormiaan ja hymyillen viettelevästi.
-Pidettäisiikö välillä taukoa? Voitaisiin tehdä jotakin mukavaa, Jessika haaveili pehmeällä äänellä.
-Älä höpsi. Minähän tulin tänne nimen omaan opiskelemaan. Meillä oli äskenkin tauko, emmekä ikinä ehdi lukea kaikkea, jos laiskottelemme koko ajan, Iiro huomautti. Jessika ei tietenkään tyytyisi vastaukseen.
-Älä viitsi! Kyllähän me ehdimme myöhemminkin lukea! Sitä paitsi, ei sinulla ole mitään hätää, olet muutenkin niin hyvä, Jessika hihkaisi tarttuen Iiron kirjaan. Tyttö heitti sen lattialle.
Photobucket
Jessika pomppasi pystyyn ja kävi hakemassa sängyn luotaan pari tyynyä otteluun. Iiro naurahti ja lähti leikkiin mukaan.
-Sinun kanssasi ei tule kyllä koskaan tylsää! Muistutan vielä, ettei kukaan tekemättä mitään pärjää. Minä olen hyvä, koska olen opiskellut. Ja sinun pitäisi toimia samoin, Iiro läksytti jälleen kerran, mikä sai Jessikan pyörittelemään silmiään.
-No joo, joo! Opiskellaan tämän jälkeen. Sun pitäisi puolestasi muistaa, että on kouluakin tärkeämpiä asioita! Ei opiskelu ole koko elämä, Jessika huomautti.
-Sulla menee kyllä turhankin rennosti! Olet varmaan edistynyt kaksi sivua tänä iltana, Iiro sanoi, mutta pian Iiro unohti koulun Jessikan antaessa pojan päähän ison iskun tyynystä.
Photobucket
Aamulla Iiro ja Jessika olivat tulleet unenpöppörössä katsomaan televisiosta jotakin ohjelmaa. Viime yönä he eivät olleet nukkuneet juuri yhtään, mikä todellakin tuntui pätkittäisten nauru- ja tyhmyyskohtauksista. Jonna puolestaan rämpytti pelikonetta vimmatun vihaisesti. Hän ei vieläkään voinut kestää nähdä Iiroa Jessikan kanssa. Jonnan huomio kiinnittyi pakostikin Jessikaan ärsyttävään nauruun ja eleisiin. Miten inhottava sim voisi ollakaan? Jonna ei ollut koskaan vihannut ketään niin paljon!
Photobucket
Iiro ponppasi kuperkeikalla Jessikan yli ja jäi makoilemaan onnessaan tyttöystävänsä jaloille. Jonna ei voinut olla katsomatta ällöttävää elettä, ja samassa hän huomasi olevansa pelissään jumissa.
-Ei voi olla totta! Miten mä taas hävisin? Jonna vinkaisi suutuksissaan. Jessika puolestaan kikatteli ja Iiro yhtyi mukaan.
-Ehkä voisitkin pärjätä, ellet koko ajan katselisi meitä päin! Jessika ivasi tahallaan. Jonna saisi maistaa omaa lääkettään niiden kiusaaviensa vuosien jälkeen!
Photobucket
Jonna katsahti tulisen vihaisesti Jessikaan päin, otti itsevarman asennon ja nosti leukaansa hitusen korkeammalle kuin ennen. Hän lähti kävelemään Jessikan ohitse happaman näköisenä murahtaen:
-Älä kuule kuvittele itsestäsi liikoja! Et todellakaan ole sen arvoinen sim, että kinnittäisin sinuun mitään huomiota. Olet todella typerä ja idiootti, enkä mitenkään ole kateellinen sinulle. En, vaikka sinulla olisi mitä! Minua ei todellakaan kiinnosta typerät kommenttisi, joten jätä minut rauhaan!
Jonna käveli koko ajan eteenpäin, ja vaikka hänellä ei ollutkaan viisasta sanottavaa, hän halusi näyttää kaikille, että häntähän ei noin vain alistettaisi! Jonna oli itsestään kaikkein parhain.
Photobucket
Hienollekin ladylle voi sattua joskus virheitä ja häpeikseen Jonna tajusi törmänneensä päin seinää vilkaistuaan vielä kerran takanaan olevaa kaksikkoa.
-Et vai kiinnitä meihin yhtään huomiota! Jessika ivasi uudelleen. Samassa hän ryhtyi kikattamaan hullun lailla, eikä siihen naurupuuskahdukseen meinannut tulla loppua ensinkään. Nauruhan tavanomaisesti tarttuu, joten pian Iirokin hekotteli innoissaan.
-Tuolla tytöllä ei ole kaikki kohdallaan, Iiro kuiskasi. Jessika naurahti uudelleen.
Photobucket
-Voi kökkö, Jonna murahti nenäänsä hieroen. Miten hän oli saattanutkaan kävellä päin seinää jääden samalla kiinni vakoilustaan. Enää Jonna ei kehdannut katsoa taakseen, vaan katsoi parhaaksi häipyä paikalta vähin äänin. Jonnan korkokenkien kopinan hiljentyessä saivat Jessika ja Iirokin naurunsa loppumaan.
-Puuh, se oli hauskaa, mutta nyt pitäisi kyllä mennä ottamaan pienet nokoset ennen luennon alkua, Iiro sanoi järkeilevänä.
-Mene, jos pääset, Jessika hihkaisi alkaen kutitella Iiron paljaan ihon kohdalta. Hetken kestänyt hiljaisuus loppui siihen paikkaan, kun nauru täytti jälleen huoneen.
Photobucket
Roosakin oleili vielä pyjama päällä käytävässä, tai oikeastaan häntä ei olisi huvittanut pukeutua lissujengin tunnusasuun. Roosa alkoi näppäillä sähköpostia isoveljelleen Romeolle, joka kyseli tytön kuulumisia. "Hyvin mulla menee, olen saanut pari uutta kaveria" aloitti Roosa viestiä, mutta siihen se sitten jumittikin. Roosasta oli viime aikoina alkoinut tuntua, etteivät lissut olleetkaan kovin hyvää seuraa. Heidän maailmaansa ei mahtunut muuta puheenaihetta kuin Iiro, ja Roosan mielestä heidän oli turha juosta Iiron perässä, kun miekkonen oli nykyään varattu. Yksinjäämisen pelossa Roosalla ei kuitenkaan ollut muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa Jonnan porukassa.
Photobucket
Siinä paha missä mainitaan - Jonna saapui paikalle.
-Moi Jonna! Mä oon just kirjottamassa sähkäriä mun veljelle. On jo vähän ikävä perhettä ja Alismaata, Roosa tunnusti.
-Uskon, mä en siis tajuu, miksi sä halusit tulla vaihtoon tänne köyhään ja kylmään Leutolaaksoon, Jonna tuhahti ärtyneenä. Häntä harmitti vieläkin hetki sitten sattunut tilanne yläkerrassa. Roosa otti tietenkin Jonnan kommentin pilkkana, ja kääntyi äänekkäästi huokaisten taas näytön pariin, jossa kummitteli "pari uutta kaveria" -lausahdus. Roosan olisi tehnyt mieli pyyhkiä se pois, mutta toisaalta hän halusi kotiväen uskovan, että hänellä olisi kaikki hyvin ja paljon kavereita. 
Photobucket
Samassa ulko-ovi pamahti auki, ja Juulia astui sisälle. Roosa huomasi tämän ja jäi hetkeksi tuijottamaan Juulian loittonevaa selkää. Osa Roosasta kaipasi Ilolienten siskosten seuraa, osa taas ei. Varsinkin Juulian kanssa oli ollut hauskaa lukea yhdessä horoskooppeja, nykyisin hänen oli jälleen tehtävä se yksin, sillä lissuja horoskoopit eivät kiinnostaneet. Toisaalta Roosaa harmitti, kuinka Jessika oli koko ajan valehdellut hänelle Iirosta, antanut hänen rakastua tuohon tummaan mieheen ja lopulta vetänyt maton alta viedessään Iiron itselleen. Asian muistelu teki vieläkin kipeää, joten Roosa päätti kääntyä takaisin näyttön puoleen. 
Photobucket
Juulia oli suunnannut ruokailutilaan aamiaislättyjä syömään, ja hetken päästä Jessikakin tuli paikalle ennättäen juuri ja juuri napata herkkulätyn itselleen, ennen kuin kokki ehti asettaa juustopastan tarjolle.
-Mikä sulla kesti, meidänhän piti syödä aamiainen yhdessä luentoni jälkeen, Juulia muistutti.
-Sori, mä oon vähän hitaalla, tuli viime yönä vähän valvottua Iiron kanssa... Jessika tunnusti.
-Säästä mut pliis yksityiskohdilta, Juulia pyysi saaden Jessikan nauramaan. 
Photobucket
-Ajateltiin muuten Iiron kanssa, että voisimme pitää peli-illan, siis; sinä ja minä sekä Kusti ja Iiro, tänään kymmeneltä. Mitäs sanot? Jessika sujautti ehdotuksensa lyhyesti ja ytimekkäästi, ihan vain Juuliankin helpotukseksi.
-No tuota... miksei se tietysti kävisikin. Kysyn vain, onko Kustilla myöhäinen luento, omani ainakin alkaa kuudelta, Juulia kertoi.
-Teidän ei tarvitse huolehtia muusta kuin saapumisestanne yläkertaan pelihuoneeseen, minä ja Iiro kyllä siivotaan ja ostetaan kaikki herkut, Jessika lupasi.
-Palaillaan tosiaan asiaan, Juulia sanoi hymyillen. Illasta voisi tosiaan tulla mukava. Samalla Jessikakin saisi tutustua Kustiin!
Photobucket
Kun odottaa jotain oikein kovasti, se tuntuu tulevan nopeammin. Illalla nelikko pelasi uusinta SSX-peliä joukkueina Tytöt vs. Pojat. Kusti hurrasi suoritukselleen varmaan viidennettä kertaa, kun Jessikan piti laittaa tämän rinnalla kaikki osaamisensa peliin. 
-Hienoa! Tällä menolla olemme varmoja voittajia, Iiro naureskeli.
-Älähän nuolaise ennen kuin... tipahtaa, Jessika uhosi, kunnes tipahti lumilautailija-hahmollaan rotkosta alas. Jessika kopautti ohjaimella päätään, mutta hetkessä oli jälleen valmis näyttämään yli-itsevarmoille pojille!
Photobucket
-Sori, mulla menee vielä hetki, ennen kuin pääset pelaamaan, Jessika pahoitteli vieressään istuvalle Juulialle.
-Ei mitään kiireitä! Pakko myöntää, ettei minulla ole aikoihin ollut näin hauskaa! Kiitos kovasti sinulle ja Iirolle, Juulia kiitteli jälleen kernaasti. Jessika pelasi kaikilla voimillaan silmät kierosti siristettyinä.
-Ihanaa, että sinä ja Iiro annoitte toisillenne mahdollisuuden! Iiro on sulle täydellinen. Armaan kanssa meillä ei olisi koskaan ollut yhtä kivaa, Juulia arveli.
-Sanos muuta. Mukavaa myös, että sä olet löytänyt itsellesi Kustin. Teillä on varmasti valoisa tulevaisuus tiedossa, Jessika riemuitsi puolestaan siskonsa puolesta. Juulia todellakin ajatteli Jessikan olevan oikeassa. Heillä kummallakin oli hyvä olla näin.
Photobucket
Hetken päästä Jessika sai oman osuutensa pelatuksi, kun Kusti pelasi jo toista osuuttaan Iiron pelien jälkeen. Jessika hyppäsi lattialle pötköttelemään. Tyttö-joukkue taisi sittenkin hävitä pahemman kerran, mutta ei sillä kuitenkaan ollut väliä. Tärkeintä oli illan hauskuus ja reilu peli. Lisäksi oli nautinnollista katsoa Juulian tuskaisia ilmeitä. Iiro puolestaan oli jännittänyt niin paljon, että hänen oli aivan pakko nousta ylös seisomaan. Jessika työnsi kätensä sipsipussiin. Hetken päästä sipsit rapisivat ihanasti hänen suussaan.
-Peset sitten kädet ennen seuraavaa vuoroasi, Juulia pakotti, hän ei kaivannut rasvaohjaimia!
Photobucket
Lopulta peli päättyi poikien ylivoimaiseen voittoon. Juulia ja Jessika olivat saaneet kaikista peleistä tarpeeksi yhdeltä erältä, ja niin he avasivat radion tanssahdellakseen hetken sulhasehdokkaidensa kanssa. Jessika ja Iiro pistivät päälle rajun tanssituksen, kun Kusti ja Juulia puolestaan liikkuivat hiukan rauhallisemmin. 
-Mun täytyy tästä alkaa lähteä, aamulla on aikainen luento, Kusti kertoi hiukan pettyneenä.
-Tietenkin! Kyllä koulutus ennen huveja, niin isäkin on opettanut, Juulia totesi mieleen muistuen kuva Uunon leveästä hymystä.
-Ah, olisi kiva tavata vanhempasi ja koko sukusi, Kusti kuiskasi ja halasi Juuliaa, joka oli ehdottomasti samaa mieltä. 
Photobucket
Lopulta Kustin oli päästettävä irti ja kipitettävä omaan asuntolaansa. Juulia jäi paikoilleen seisomaan haikeana. Katse siirtyi pakostikin hauskaa pitäviin Iiroon ja Jessikaan. Kyllä siskolla oli helppoa, kun poikaystävä asui samassa asuntolassa! Jessikan ei koskaan tarvinnut kärsiä luopumisesta. Toisaalta tyttö oli saanut tehdä sitä tuplasti enemmän Armaan kanssa ollessaan. Ajatukset saivat Juulian selän kylmille väreille. Hänelle ja Kustillehan ei kävisi samalla tavalla kuin Jessikalle ja Armaalle! Siitä Juulia pitäisi huolen.
Photobucket
Sillä välin lissut ja Roosa viettivät aikaa alakerrassa. Jonna näpytteli läppäriään kovakouraisesti sivulta toiselle aivan kuin netistä ei löytyisi mitään lukemisen arvoista. Fiona puolestaan oli päättänyt aivojumpata pelaten shakkia. Hänen lehtorinsa oli kertonut shakin lisäävän oveluutta, mikä innosti vieläkin enemmän pelaamisen aloittamiseen.  Hän eläytyi aivojumppaansa niin täysillä, että oli ennen peliään vaihtanut jumppa-asun ylleen. Ikävä kyllä Roosakin halusi lukea omia kirjojaan, eikä Fiona saanut pelikaveria, mutta kyllähän peli yksin jollakin tavalla onnistuisi.
Photobucket
Samassa Jonna käänsi katseensa pois koneen näytöstä.
-Meidän täytyisi keksiä uusi suunnitelma Iiron hurmaamisessa. Koko juttu on tyssännyt täysin, kun se pahuksen Jessika varasti miehen itselleen! Mutta mepä emme niin helpolla luovutakaan, se sika saa tuntea kostomme nahoissaan! Jonna julisti juhlallisesti kuin sotaan ryhtymässä. 
-Niinpä! Ja mehän keksimme ovelamman suunnitelman kuin koskaan aikaisemmin, Fiona vakuutteli ajatellessaan jälleen, kuinka monta aivohiukkasta shakinpeluu olisi jo viisastanut.
Photobucket
-Mutta minkä me voimme, jos Iiro rakastaa Jessikaa? Roosakin uskaltautui ilmaisemaan mielipiteensä. Hänen mielestään Jonnan ja Fionan kostosuunnitelmat kuulostivat julmilta. Toisaalta ei Jessikakaan ollut reilusti toiminut valehdellessaan hänelle, mutta Roosapa ei tiennyt asioiden oikeaa laitaa.
-No tietysti me voidaan! Me ei voida jättää Iiroa sen sian kynsiin! Fiona äyskähti Roosan vastahakoisuudelle.
-Ni-niin kai sitten, Roosa huokaisi siirtäen katseensa takaisin kirjaan. 
Photobucket
Juulian ja Jessikan tullessa alakertaan tajusivat lissut yläkerran olevan viimeinkin vapaana. Jonna ja Roosa kiiruhtivatkin oitis elektroniikkalaitteiden ääreen, mutta Fiona halusi jäädä vielä shakkilaudan äärelle, jos hän keksisi vaikka jonkun kuningasidean pelin lomassa! Jonna asettui mukavasti sohvalle istumaan, mutta saikin kokea epämukavan yllätyksen huomattuaan istuneensa sohvalle unohtuneen peliohjaimen päälle. vihoissaan Jonna paiskasi kapistuksen lattialle. Roosa puolestaan oli käynyt kivan karaokelaitteen äärelle laulelemaan, mutta pian Jonna pilasi hänen ilonsa.
-Roosa, voitko lopettaa, mä haluisin kuulla jotain, Jonna mäkätti. Taaskaan Roosa ei osannut panna vastaan, vaan asetti mikin sille kuuluvaan pidikkeseen ja kävi vaisuna istumaan Jonnan viereen.
Photobucket
Roosa oli viimein tajunnut, että hänen olisi etsittävä muuta seuraa Jonnan ja Fionan tilalle, koska nämä eivät ollenkaan kuunnelleet Roosan juttuja ja muutenkin käskyttivät ja komentelivat häntä. Roosa ei edes ymmärtänyt, miksi hän alun perinkin oli mennyt mukaan lissujengiin. Uuden kaverin löytäminen olikin helpompaa kuin Roosa oli kuvitellut. Yhdellä filosofian luennolla Roosan ryhmä oli keskustellut horoskoopeista, ja siinä samalla hän oli saanut selville, että myös Niitty-niminen tyttönen seurasi aktiivisesti horoskooppeja. Vähitellen tytöt olivat tutustuneet toisiinsa paremmin, ja ystävystyneet kunnolla! Roosa oli luvannut laatia Niitylle tähtikartan, ja toinen odottikin kovasti sen valmistumista. Nyt Roosa voisi myös hyvällä omallatunnolla lähettää perheelleen sähköpostia ja hehkuttaa kavereista!
Photobucket
Hyvästeltyään Niityn Roosa kiirehti ruokasaliin, jossa Jonna kärsimättöästi naputti jalallaan lattiaa.
-Mähän sanoin, että koska Fionalla on tänään luento iltapäivällä, sun pitää tulla mun seuraksi syömään, Jonna nuhteli tyttöjen istuessa pöydän ääreen.
-Sori... Mä vaan juttelin mun uuden kaverin kanssa, ja sit mä lupasin tehdä sille tähtikartan, Roosa kertoi.
-Jaahas, noin vain sä meet sopimaan tapaamisia tommoisten kanssa! Mä ja Fiona ollaan sun ystäviä, etkä sä saa tapailla muuta. Roosan suu loksahti auki, tuohan oli aivan kohtuutonta! Roosa kuitenkin lohduttautui ajatuksella, että näkisi Niittyä aina luennoilla, voisihan hän silloinkin sen tähtikartan antaa.
Photobucket
Juulia ja Jessika olivat valloittaneet alakerran tietokoneet opiskelujuttujaan varten. Tai Juulia ainakin kirjoitteli lopputyötään niin tarmokkaasti, että koko pöytä heilui, mutta Jessika senkun hihitteli jotain omiaan.
-Mä en tiennytkään, että opiskelu on susta noin hauskaa, Juulia puuskahti ärsyyntyessään Jessikan sikanaurusta.
-Äh, en mä sille naura, vaan täällä mesessä vaan on mahdit keskustelut nyt! Jessika hihkaisi.
-Jaahas, entäs se lopputyö? Juulia kuulusteli.
-No kirjotin mä pari laisetta, Jessika puolustautui ja valmistautui odottamaan Juulialta saarnaa opiskelun tärkeydestä. Mitään ei kuitenkaan kuulunut, jolloin Jessika katsahti henkeä haukkovaan siskoonsa päin. Juulia oli huomannut ovelle saapuneen Armaan!

--

 

Ja sitten päätinkin osan näin ärsyttävään kohtaan. ,-D Ensi osassa saatte sitten tietää, mitä Armas kampuksella vielä tekee. ,-) Kertokaapa, mitä tykkäsitte ilmitulleista juonenkäänteistä. .-D  Ei tässä sitten tämän pidempiä loppupuheita, päästän teidät kommentoimaan. .-D