Yun järjesti vaihto-oppilas -homskelin, jossa hän arpoi halukkaiden joukosta yhden, jonka tarinasta lähtee yksi sim, ja tilalle saapuu Yunin sim. Miksikö kerron tämän? Arpaonni kukoisti elämääni, ja minä siis päädyin vaihtarisimin antajaksi. .-D Tämä siis tarkoittaa sitä, että yhden Iloliemen tytöistä täytyy hyljätä meidät ja siirtyä Yunin tarinaan seikkailemaan. Yun lahjoitti minulle jo siminsä, Roosa Ala-Tuuhelan, joten minun pitäisi tässä lähiaikoina saada omani annettua joku pois. Harmillista tässä on se, etten ehdi pitämään perijä-äänestystä ennen simin antoa, joten siksi teen tällaisen kysymyksen:

Kenestä ET halua perijää?

Äänestä siis häntä, kenestä toivot vähiten perijää. Tässä ei siis ole kyse varsinaisesta perijä-äänestyksestä, sen aika tulee myöhemmin. Harmittaa vain vähän, kun en ehtinyt Jenna-juonta toteuttaa, joten varmaan aika monet haluavat häätää tämän tarinastani. .-< Mutta sille ei sitten voi mitään, te päätätte! En kerro mitään oleellisia tietoja tytöistä. Kuvat ovat satunnaisessa järjestyksessä.

 

    Photobucket
Juulia
Photobucket
Jessika
Photobucket
Jenna

 

Tähän ängen vielä kuvan Roosasta, siis siitä simistä, joka tullaan Iloliemien osissa näkemään. ,--)

Huomio, kuva on Yunin ottama, se on nähtävissä myös hänen sivullaan. .-->
Sieltä voit lukea lisää vaihtari-juttujakin, jos kiinnostaa. .-)

Äänestäkää siis häntä, kenestä ette perijää halua! Äänestysaikaa on n. viikko vaikka. .-) Eiköhän siinä ajassa jo selviä, kuka on vähiten pidetty.

Sitten tähän loppuun tyhmä juttu: joku nolo on kirjoittanut nimimerkilläni Tuulin blogiin. On jopa laittanut sivuni osoitteen nickiin vaikuttaakseen uskottavalta. Sitä hän ei kuitenkaan ole, kirjoitan vielä tämän yön aikana vastalauseen. ,--) Ajatella, olen suututtanut jonkun niin pahasti, että hän rupeaa minun nickilläni lähettelemään valekommentteja. Tai sitten hänestä on vaan hauskaa kirjoitella pilakommentteja toisten nimimerkeillä. Olkoon se hänen oma ongelmansa. Nauroin kyllä kunnolla asialle, silmistä tuli ihan vettä. .'''----DDDD Linkki tuohon kirjoitukseen tässä .--->

Mutta joo, äänestelkää!! Ja iloista kesäloman alkua kaikille!! <3